Subota 12.01.2019.
18:13
Vestionline

“Igranje u Zvezdi je veliki izazov i odgovornost”

crvenazvezdafk.com
Miloš Vulić na predstavljanju u Crvenoj zvezdi

Potpisao je ugovor na tri godine, a na Marakanu je stigao iz kruševačkog Napretka čiji je bio i kapiten.

- Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača - poručio je Vulić za sajt kluba.

Svestan je 22-godišnji vezista šta nosi igranje u crveno-belom dresu.

- Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na "Marakanu".

Vulić se osvrnuo i na to što je zadužio dres sa brojem 7, koji je do sada nosio Nenad Krstičić.

- Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača. Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao.

2024 © - Vesti online