Subota 12.01.2019.
11:33 >> 17:41h
Vestionline

Tipsarević, Kecmanović, Lajović i Troicki startuju u Australiji

twitter.com/
 

Prvi na terenu će se naći Miomir Kecmanović koji će otvoriti program na Terenu 13 protiv iskusnog Španca Fernanda Verdaska od 1 čas u ponedeljak iza ponoći.

Zatim će nastupiti Janko Tipsarević i Dušan Lajović koje oko 2.30 u ponedeljak ujutru očekuju dueli sa Grigorom Dimitrovom i Pablom Kuevasom.

Na kraju će nastupiti Viktor Troicki koji sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom igra treći meč na Terenu 22, pa njihov duel neće početi pre 4:30 ujutru.

U centru pažnje prvog dana AO biće nastupi Rafaela Nadala protiv Džejmsa Dakvorta oko 2.30 na "Rod Lejver Areni", na kojoj će program zatvoriti Rodžer Federer protiv Denisa Istomina oko 10.30.

Na istom terenu će nastupiti još Marija Šarapova, koja otvara program protiv kvalifikantkinje Herijet Dart, potom Anđelik Kerber protiv Polone Hercog, te Karolina Voznijacki sa Alison van Ujvank.

Na "Margaret Kort Areni" redom će igrati: Gerges - Kolins, Stivens - Taunzend, De Minaur - Souza, Barti - Kumhum, Čilić - Tomić.

Enti Mari će igrati četvrti meč dana na "Melbrun Areni" protiv Roberta Bautiste Aguta oko 8 ujutru.

Twitter/ATP tour
Novak Đoković, "juriš" na sedmu titulu u Australiji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napad na sedmu titulu AO počeće u utorak ujutru po našem vremenu. Đoković će igrati sa 231. igračem na ATP listi Mičelom Krugerom iz SAD, a njihov duel je četvrti na redu na "Rod Lejver Areni", pa se ne očekuje da počne pre 9 ujutru.

U utorak nastupaju i preostali srpski teniseri i teniserka, a jedina naša predstavnica u ženskoj konkurenciji Aleksandra Krunić igraće sa Zarinom Dijas iz Kazanhstana na početku drugog dana od 1 ujutru.

Nakon nje će nastupiti Laslo Đere protiv Jevgenija Danskoja od 2.30h, dok duel Filipa Krajinovića i Marka Čekinata neće početi pre 4h.

2024 © - Vesti online