Petak 11.01.2019.
18:00
A. V. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Uzbudljiv Badnji dan

Lična arhiva
 

Pre godinu dana, javnost je potresla vest da trinaestogodišnji Isaija Pantić boluje od retkog i neklasifikovanog tumora mozga. Sin poznatog voditelja na Partizanovoj televiziji Željka Pantića, zahvaljujući humanitarnoj akciji, uspeo je da ode na lečenje u Vašington. Za samo dva dana sakupljeno je 126.713 dolara zahvaljujući Vladi Divcu i Bogdanu Bogdanoviću. Sada je ponovo mali Isaija u žiži interesovanja, ali ovoga puta mnogo lepšim povodom. Košarkaši Sakramento Kingsa ugostili su dečaka 6. januara u svojim prostorijama za trening, što je objavljeno i na Tviter nalogu ovog kluba.

Oni su sa svojim fanovima podelili lepe vesti da se Isaija nalazi u fazi remisije.
Dečak je izjavio da je to za njega bio veoma uzbudljiv dan.
- Nikada ranije nisam upoznao igrače iz NBA lige. Brinuli su se o meni i želim da im se zahvalim - rekao je Isaija.

Bogdanović je pozvao dečaka da mu se pridruži na treningu, a veliku ulogu u čitavoj organizaciji imao je i Vlade Divac. Isaija je uživao na treningu, pozdravio se sa svim igračima "kraljeva" koje je oduševio završnim pozdravom.

Skupili su ruke na jedno mesto, a onda je 14-godišnjak uzviknuo "Za titulu Kingsa!" To je izmamilo osmeh svim košarkašima, koji su oduševljeno ponovili ovaj pozdrav.
Isaija je kasnije uživao i u meču "njegovih" Kingsa, a on i čitava porodica su nešto ranije čuli dobre vesti, da se rak trenutno nalazi u remisiji.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online