Petak 11.01.2019.
12:51
Vestionline

Terzić: Ko hoće da ode mora da ode sad

Vestionline
Zvezdan Terzić pred novinarima

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, ističući da u nastavku sezone neće biti potcenjeni ni Radnički ni Partizan iako vodeći "crveno-beli" imaju zavidnu bodovu prednost u odnosu na najbliže pratioce, raportirao je i kako stoje stvari u vezi s mogućim odlascima iz kluba.

- Igračima je rečeno da, ako žele da odu, to moraju da prelome sada, jer u junu i julu odlazaka neće biti jer želimo da ponovo budemo konkurentni u Evropi. Degenek je blizu odlaska pošto je dobio fantastičnu ponudu. Zato smo i doveli Milunovića u slučaju da jedan half ode. Ako jedan ode, ostale centralne defanzivce ćemo sačuvati. Saviću će biti ponuđen novi ugovor, golmanu Borjanu takođe. Rodić može da nas napusti ukoliko je ponuda dobra. Krstičić je odbio uslove novog ugovora, prelomio je da ode u AEK. Imali smo ponude i za Marina, Boaćija i Bena, ali smo ih glatko odbili.

O Eriku Jirki, slovačkom krilnom napadaču, koji se priključuje pripremama, Terzić kaže:

- On je rođen 1997. Potencijal je za budućnost. Verovatno će ostati u klubu. Fizički je besprekorno spreman.

Zvezdin generalni direktor sumira da će igrački kadar za nove izazove biti poznat do odlaska na završne pripreme u Antaliju.

- Do 26. januara, posle bazičnih priprema u Sloveniji, imaćemo kristalno jasnu situaciju za prolećnih maksimalno 16 utakmica. U jesenjem delu smo ih odigrali 37 pa je logično da se kadar redukuje.

MN Press
Sportski direktor Mitar Mrkela, generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović i legenda kluba Jovan Aćimović dali su podršku treneru Vladanu Milojeviću i igračima
2024 © - Vesti online