Petak 11.01.2019.
12:10
Vestionline

Zvezda počela pripreme za napad na duplu krunu koju nema od 2007.

MN Press
Trener Milojević barabar s igračima na prvom zimskom treningu

 

- U Beogradu ćemo prve dane posvetiti lekarskim pregledima, a prave pripreme počinju u Sloveniji u banji Terme Čatež. Tamo će akcenat biti na fizičkoj pripremi. Posle toga idemo dve nedelje u Tursku da se uigravamo za nastavak prvenstva 16. februara i meč s Vojvodinom na našem stadionu - prvi je raport Zvezdinog trenera Vladana Milojevića.

O igračkom kadru kaže:

- Imamo 33 igrača. Zadovoljni smo pojačanjima. Možda će biti još dolazaka i odlazaka, o tome se pita sportski direktor Mitar Mrkela pa ćemo videti ko će ići na završne pripreme u Tursku.

Vestionline
Opet živo u Zvezdinoj svlačionici
MN Press
Milojevićev prvi raport na zimskim pripremama

U Zvezdu su u zimskom prelaznom roku stigli half Nemanja Milunović (BATE Borisov), ofanzivni vezista Miloš Vulić (Napredak) i napadač Dejan Vidić (Zlatibor), koji je prosleđen na pozajmicu u Zemun. Među okupljenima je i Slovak Erik Jirka, koji je doveden iz Spartaka iz Trnave, jednog od Zvezdinih protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Milojević smatra da prvenstvo još nije odlučeno iako "crveno-beli" u vođstvu imaju devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog, a čak 15 više od trećeg Partizana.

- Očekivanja su nam velika. Prioritet su i titula prvaka i trofej u kupu. Iza nas je odlična polusezona u Evropi, što nam je očvrsnulo samopouzdanje. Bodovi se dele za plej-of šamionata. Ima još mnogo da se igra - oprezan je Milojević.

Zvezda brani titulu prvaka, ali joj je želja da osvoji i kup prvi put posle 2012. Protivnik u četvrtfinalu 13. marta biće joj Radnik iz Surdulice na "Marakani". Ukoliko prigrabi oba trofeja, bila bi to njena prva dupla kruna u poslednjih 12 godina.

Vestionline
Spisak Zvezdinih igrača na početku zimskih priprema
2024 © - Vesti online