Četvrtak 10.01.2019.
14:17
Vestionline

Prijović se emotivnom porukom oprostio od PAOK-a

EPA/Yuri Kochetkov
Aleksandar Prijović

Nabrojao je Prijović sve: od saigrača do zaposlenih u klubu, samo su sa spiska izostavljeni članovi porodice Savidis, inače vlasnika kluba.

To je posebno upečatljivo jer je upravo njih Prijović potencirao jako često na društvenim mrežama ranije, Ivana Savidisa doživljavao je kao oca, ali je impulsivnost proradila kada je Prijović odlučio da ode iz PAOK-a zbog arapskih miliona.

- Posle dve neverovatne godine, 86 mečeva, 60 pobeda, 55 golova i dva Kupa, vreme je za oproštaj. Došao sam u januaru 2017. kada je padao sneg, PAOK je bio u očajanju, deveti na tabeli, čekao je na trofeje, gladovao. Danas, kad odlazim, pada sneg opet. Tokom dve nestvarne godine, PAOK je postao najdominantniji tim Grčke, osam poena iznad konkurenata sa novim trofejima. Hoću da zahvalim saigračima, treneru, štabu, medicinskoj ekipi i zaposlenima u klubu. Hvala više nego ikome, navijačima PAOK-a širom sveta, posebno onima koji su me od starta podržavali. PAOK je više od kluba i nadam se da sam pomogao instituciji da postane veća i bogatija mojom pojavom, posvećenošću i zalaganjem. Hvala i srećno! - napisao je srpski reprezentativac.

2024 © - Vesti online