Četvrtak 10.01.2019.
18:00
A. Vučićević - Vesti - Foto: V. Sekulić

Stigla radost iz Australije

V. Sekulić
Milan Rabrenović sa mamom i tatom

Uputio je 3.000 australijskih dolara našoj redakciji sa željom da sa po 300 dolara obradujemo 10 štićenika po našem izboru koji se trenutno nalaze u najtežoj situaciji.

- Štićenicima Humanitarnog mosta, čitaocima "Vesti" i redakciji želim srećne novogodišnje i božićne praznike. Želim svima puno zdravlja, ljubavi i sreće u 2019. godini uz božju pomoć - poželeo je dobrotvor velikog srca iz Australije.

Izabrati među onima kojima su pomoć i podrška uvek potrebna nije bio lak zadatak, ali su se novinari "Vesti" potrudili da naprave pravi izbor. Prve donacije od po 300 dolara otići će u ruke samohranih roditelja Anđelke Todosijević iz sela Velika Lomnica, Tanje Radonjić iz sela Kotraža, i Dragana Obrenića iz Čačka.

Mislili smo i na sedmogodišnjeg dečaka, siroče iz Bijeljine, Aleksu Bogdanovića, a na spisku su se našli i siromašna mnogočlana porodica Bošković iz sela Zvečka i autistični dečak Milan Rabrenović iz Priličkog Kiseljaka. O tome kome će pripasti preostale četiri donacije, ali i o uručenju već pomenutih biće reči u nekim od narednih brojeva "Vesti".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu hmostŽfrvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online