Petak 11.01.2019.
08:12
S. Đurić - Vesti

Od Maldiva do Kolumbije

Vesti
Severina

Naime, pevačica je uživala na Maldivima sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom. Pohvalila se i fotografijama sa ovog egzotičnog mesta, na kojima se vidi da uživaju u ovom raju. Njena zgodna figura je u prvom planu.

- Sanjam o belom Božiću i ispunila mi se želja - poručila je Severina.

Baš poput brojnih poznatih koji su se od zime sakrili na tropskim i egzotičnim destinacijama, i glumac Andrija Milošević s devojkom Aleksandrom Tomić uživa u čarima Kolumbije. Uvek nasmejan i dobro raspoloženi Andrija i njegova izabranica svoju kolumbijsku avanturu upotpunili su vožnjom oko ostrva, a video koji je podelio na Instagramu sve je iz srca nasmejao. Kako su paru društvo pravila dva tamnoputa momka,

Andrija se na videu našalio kako su mu to braća od ujaka, a onda je počeo da opisuje svog ujaka. "Predivna piratska ostrva. Tamo mi živi ujak, ali spava sada, da ga ne budimo", rekao je pokazujući na susedno ostrvo pa dodao: "Ima nekih problema s kurjim okom."
Obožavaoci su oduševljeno komentarisali Andrijinu objavu i istakli kako zavide njemu i Aleksandri na odličnom provodu.

Frontmen grupe Miligram Aleksandar Milić Mili odmara i uživa u Grčkoj.
- Moja porodica i ja smo odlučili da Božić provedemo u toplijim krajevima. Budući da je kod nas zavladala zima, mi smo otputovali u našu bratsku Grčku. Najviše vremena ćemo provesti na jednom ostrvu blizu Rodosa i zaista će ovaj Božić biti poseban. Napunićemo baterije pored mora, a onda se vraćamo u Beograd. Siguran sam da ćemo biti spremni za nove radne pobede - rekao je Mili.

Milica i Željko Mitrović posetili su Španiju. Vlasnik TV Pink i njegova supruga prve dane nove godine proveli su u Barseloni, u kom su obilazili brojne znamenitosti, a među njima je i čuvena bazilika Sagrada familija, koja je jedan od simbola Barselone.

Život van Srbije

Goga Sekulić, Tanja Savić, Dragana Mirković i Kaja Ostojić provode božićne praznike van granica Srbije. Gogi Sekulić, koja živi u Cirihu, ovogodišnji božićni praznici će biti posebno dragi jer su prvi koje provodi sa sinom koga je na svet donela pre nepunih mesec dana.
- Meni je ovo bila najlepša godina i donela mi je najveći dar u životu! - poručila je Goga.
Dragana Mirković od 2000. godine živi u Austriji, a na Instagram profilu redovno obaveštava obožavaoce o proslavi praznika, pa je tako i sa božićnim.
Pevačica Katarina Ostojić od kada se udala za di džeja Džunior Džeka, živi u Belgiji. Često dolazi u Srbiju, a praznike nekad dočekuje i na drugim destinacijama po svetu.
Tanja Savić nedavno je otkrila da će se, nakon mnogo godina života u Australiji, u februaru vratiti za stalno u Srbiju, pa će ovaj Božić biti poslednji koji će sa porodicom proslaviti u ovoj zemlji. Ona se javila storijem iz Gold Kosta.

Letovanju usred zime

Lepa Brena je na samom početku ove godine otputovala u Australiju, ali će i pre i posle turneje obilaziti egzotične destinacije sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom.
- Imam turneju u Australiji, pa ću iskoristiti da u januaru i prvoj polovini februara obiđem i Tajland, Singapur, Novi Zeland, ostrvo Bora Bora... To me muž časti. Da ne idem da radim, nikad ne bih putovala tako daleko.

2024 © - Vesti online