Sreda 09.01.2019.
10:14
Vestionline

Partizan počeo sa pripremama bez Rikarda (FOTO/VIDEO)

Vestionline
Fudbaleri su se okupili u Zemunelu

Fudbaleri Partizana počeli su danas u Sportskom centru Teleoptik pripreme za drugi deo sezone.

Treneru Zoranu Mirkoviću u "Zemunelu" na prozivci se javilo 29 fudbalera, izuzev najboljeg strelca Rikarda Gomeša koji je dobio duži odmor.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Marko Jovičić, Aleksandar Popović (golmani), Luka Cucin, Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Mark Valijente, Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Bojan Balaž, Nemanja R. Miletić, Zlatan Šehović, Slobodan Urošević, Nemanja G. Miletić (odbrana), Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Nebojša Kosović, Danilo Pantić, Filip Stevanović, Saša Ilić, Armin Ðerlek, Zoran Tošić, Goran Zakarić, Marko Janković, Jovan Kokir, Ðorđe Ivanović (vezni red) i Nemanja Nikolić (napad).

- Počinjemo ove pripreme kao i uvek, sa istim ciljevima, da se boriom za trofeje. Uprkos silnim nepravdama pema Partizanu prošle godine, mi moramo da nastavimo da se borimo. Neke od vansportskih pojava će biti prisutne i dalje, ali igrače molim da izdrže sva iskušenja, da se pripreme dobro, da odbrane pehar u Kupu i igraju što bolje u prvenstvu - izjavio je predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Trener Zoran Mirković je izložio plan priprema, sa naglaskom na put u Tursku 25. januara:

- Osmog februara se vraćamo u Beograd, gde ćemo provestiposlednju nedelju priprema za drugi deo sezone. 

2024 © - Vesti online