Hvala što nas ne zaboravljate

T. Trajković
Mihajlo Kukić sa roditeljima

Istina, mladi Mihajlo (18) našim čitaocima poznat je već desetak godina. Njegovo zdravstveno stanje je, međutim, nepromenjeno i zato ni ove godine nije otišao na kontrolni pregled u Italiju.

- Mislili smo da na pregled u Milano odemo bar ove jeseni, ali pošto na svu sreću nema pogoršanja, a za odlazak nam treba najmanje 500-600 evra, ostavili smo to za proleće. Zato ne propuštamo redovne kontrole u Beogradu, iako je i to sve teže finansijski ispratiti, a odlazak u Italiju da i ne govorim. Ipak, veliku zahvalnost dugujemo našoj divnoj Rajki koja nas nikada ne zaboravi pred praznike. Njoj i njenim prijateljima želimo dobro zdravlje i svaku sreću - poručila je Mihajlova majka Sonija u beogradskom dopisništvu "Vesti" tokom preuzimanja donacije.

Njenom sinu su, podsećanja radi, još dok je bio mali, urađene dve transplantacije kostne srži i jetre, a za transplantaciju rožnjače lekari još nisu dali "zeleno svetlo". Plemeniti čitaoci "Vesti" su već odavno sakupili novac i za predstojeću, treću operaciju.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online