Ponedeljak 07.01.2019.
19:49
Vestionline

"Jokić je sjajan, igra zaista odlično"

nba.com
Nikola Jokić i Džejms Harden

Nagetsi su u odličnoj seriji, Nikola Jokić blista iz utakmice u utakmicu, dok su Rokitsi poraženi od Portland Blejzersa i sada žele da se isupe pred svojim navijačima.

Nema dileme da će to biti interesantan meč koji će nam možda reći nešto više o potencijalima Denvera ove sezone. Jokić protiv Hardena, to je nešto što izaziva pažnju, a oglasio se i Harden.

- Koliko vidim, Jokić je sada njihov možda i glavni igrač. Igra zaista dobro, i Džamal Majer je izuzetan, mada je tu još nekoliko zaista odličnih momaka koji dobro šutiraju i odlično ih prate. Ni oni kao ni mi ne žele da u ovoj fazi imaju povređenih igrača, tako da će ovo biti zaista važan meč za oba tima - poručio je Harden.

Nemoguće je ne primetiti takve partije Jokića. Protiv Šarlota u prošloj utakmici je bio nezadrživ. Postigao je 39 poena za nekih 34 minuta u igri i prosto, išlo mu je sve od ruke.

Da li će Jokić biti izglasan za Ol-star utakmicu, to je druga priča, ali činjenica je da je jedan od najboljih u ovoj sezoni i da se igra Denvera bez njega u timu nikako ne može zamisliti.

Susret između Hjustona i Denvera igra se naredne noći u dva časa posle ponoći po našem vremenu.

2024 © - Vesti online