Ponedeljak 07.01.2019.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: sve je u tuđim rukama jer sve što ste u proteklom periodu uradili ostaće beskorisno ukoliko ne dobijete podršku okoline. Atmosfera u radnom okruženju nije povoljna pa je najbolje da se povučete.
LjUBAV: odnosi sa voljenom osobom nisu idealni, ali vam ovih dana to ne smeta. Dovoljni su poverenje i bliskost da biste bili mirni.
ZDRAVLjE: glavobolje.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: u vašem radnom okruženju dešavaju neprijatnosti ali vi ostajete netaknuti. Nemate razloga za grižu savesti. Ne gubite vreme analizirajući tuđe probleme, prihvatite se obaveza, uskoro i vama slede promene.
LjUBAV: poboljšanje odnosa sa partnerom biće dovoljni da se vaše emocije rasplamsaju. Iskoristite povoljan period i sitnim trikovima probudite zaspalu romantiku.
ZDRAVLjE: kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: osećate se potlačeno. Događaji koji će obeležiti ovu nedelju ići će u prilog vašem osećaju obespravljenosti. Umesto samosažaljenja prihvatite svaki zadatak jer će vam se u narednom periodu to isplatiti.
LjUBAV: previše ste nepopustljivi a to može prouzrokovati krizu ili prekid veze koja je već neko vreme na klimavim nogama. Ne terajte inat kojim sebe, na kraju, kažnjavate.
ZDRAVLjE: čuvajte se povreda.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: nesmotreno ste pomešali poslovne i prijateljske odnose pa ste sad u opasnosti da doživite neprijatnost od osobe koja od vas očekuje da se žrtvujete i na taj način odreknete svojih interesa.
LjUBAV: moguće su neprijatnosti. Ovih dana vas očekuje povratak osobe koju ste davno potisnuli. Težina tog odnosa i dalje je prisutna, iznenadiće vas koliko ste ranjivi.
ZDRAVLjE: bolovi u želucu.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: neorganizovani ste. Frustrira vas to što znate da niste ništa više opterećeni u odnosu na druge ljude, a opet, ništa ne stižete. Pre nego što padnete u paniku, smireno napravite bolji plan za svaki dan posebno.
LjUBAV: zaljubljeni ste i to vam je dobar pokretač. Iako je takvo stanje divno, da bi sve potrajalo, potrebno je da svoja osećanja podelite sa drugom stranom. Otvorite se.
ZDRAVLjE: posetite kardiologa.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: sami ste sebi izrežirali da ste jedini glavni i odgovorni za sve. Dovršite svoj posao do kraja pa izvucite pouku. Da biste pokazali svoje sposobnosti nije baš uvek neophodno da poslove obavljate sami.
LjUBAV: naglašena erotičnost i bliskost sa partnerom može dosta popraviti ljubavne odnose. Iskoristite ovo vreme da uživate u romantici.
ZDRAVLjE: moguće su infekcije.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: ako ste konkurisali za neko radno mesto očekujte pozitivan odgovor. Ipak, sreću kvare finansijski problemi. Nemojte biti napeti jer je pred vama period u kome ćete se s lakoćom rešiti novčanih briga.
LjUBAV: nametljivo ponašanje može preplašiti voljenu osobu. Vodite računa jer to što ste vi zadovoljni i srećni ne znači da druga strana na pravi način tumači.
ZDRAVLjE: čuvajte leđa.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: planirate pozajmicu. Brzi keš jeste primamljiv, ali pre nego što se odlučite na tako nešto, dva puta proverite da li ste u stanju to da vratite. Ukoliko uđete u dugove, aspekti ukazuju da ćete teško iz toga izaći.
LjUBAV: opterećeni ste prošlošću, zbog toga se svaki razgovor sa voljenom osobom završava neprijatnom ćutnjom. Okrenite se napred i ne analizirajte više šta je bilo juče.
ZDRAVLjE: moguća je depresija.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: svi hvale vaš trud, ali osećaj unutrašnjeg zadovoljstva izostaje. Do izražaja dolazi vaša karakteristična osobina, večni ste tragač za novim izazovima pa se zbog toga nikada ne zadržavate predugo na jednom mestu.
LjUBAV: vodite računa šta govorite ovih dana, jer druga strana može sve shvatiti preozbiljno. Osim toga, ne ulazite u rasprave jer ishod može biti loš.
ZDRAVLjE: bolovi u sinusima.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: prepuštate se sporednim aktivnostima pa je koncentracija na najnižem nivou. Da biste bez posledica prošli ovaj period, svedite obaveze na minimum i dajte drugim ljudima da kontrolišu posao iza vas.
LjUBAV: bezazlena situaciju prerasta u komplikaciju. Dok se pravdate, svaka naredna reč vas još više ukopava u očima voljene osobe.
ZDRAVLjE: kontrolišite apetit.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: ova nedelja vam donosi finansijske komplikacije koje vas obeshrabruju. Dobra strana je u tome što ćete u haosu prepoznati nova rešenja, i to ne samo za trenutnu situaciju, već i za predstojeće probleme.
LjUBAV: imate osećaj da ste predugo bili strpljivi pa je vreme da se to promeni. Pre bilo kakve odluke saslušajte i drugu stranu.
ZDRAVLjE: pripazite krajnike.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: period je odličan za učenje, iskoristite to da savladate veštine koje će vam u profesionalnom životu biti od velike koristi. Ukoliko budete dovoljno uporni, nagrada će stići brže nego što očekujete.
LjUBAV: očekujte da ćete biti otkriveni ako se budete služili lažima. Budite pažljivi, najmanja greška može prouzrokovati raskid.
ZDRAVLjE: prolazna malaksalost.

2024 © - Vesti online