Nedelja 06.01.2019.
21:00
Vestionline

Dokić: Imala sam 120 kg, dečko me je spasao da se ne ubijem

Instagram/jelenadokic
Jelena Dokić

Završetak karijere joj je doneo probleme. Priznala je da je izgubila kontrolu nad kilogramima i da je u jednom momentu imala čak 120 kilograma!

Imala je problema sa ocem, depresijom, zdravljem u celini, posebno sa štitnom žlezdom sve je to doprinelo da počne da se goji. Ipak, prošla je kroz sve i postala je aktivista u borbi za gubitak kilograma.

Sredila se i na privatnom planu. I dalje je u vezi sa Tinom Bikićem i to već 15 godina, ali već dve godine žive zajedno u Melburnu. Jelena kaže da joj je on bio velika podrška tokom svih tih teških godina.

- Prošli smo zajedno kroz dobro, loše i užasno. On je bio ključ u mom povratku u život sa tačke kada sam pomišljala čak i da se ubijem. Imamo nekoliko ciljeva u narednih nekoliko godina. Brak je prvi i definitivno želimo da postanemo roditelji pre ili kasnije. Podizanje dece i davanje podrške njima da uspeju u životu, veoma je važna stvar za mene, jer će to biti sasvim drugačije od onog što je bilo u mojoj porodici - zaključila je Dokićeva.

Dokićeva, koja je 1999. godine napravila senzaciju u prvom kolu Vimbldona pobedom nad Martinom Hingis od 6:2, 6:0, biće u ulozi TV komentatora u Melburnu.

Zvanično, karijeru je okončala 2014. godine iako je rezultatski to bilo mnogo ranije.

2024 © - Vesti online