Subota 05.01.2019.
10:25
Kurir.rs

Zbog ovoga je raskinula sa milijarderom?

instagram.com/yaemina
 

Sada "Kurir" piše da je razlog njihovog raskida bio taj što nakon samo nekoliko meseci zabavljanja pevačica nije mogla više da trpi pritisak dečka i insistiranje da se što pre venčaju i započnu zajednički život.

- Od velike zaljubljenosti, njihova veza se ubrzo pretvorila u totalni haos. Sadetin je počeo sve više da je guši time da želi da se oženi njome, da to moraju što pre da obave, a kada mu je Emina stavila do znanja da je još rano za to, počeo je da insistira da se preseli kod njega. Nijedna od tih opcija za nju nije dolazila u obzir - tvrdi izvor za ovaj list i dodaje:

"Emina se relativno skoro razvela od Mustafe i ne pada joj na pamet da odmah uplovi u novi brak. Jeste bila spremna za novu ljubav, ali ne po svaku cenu. Taj odnos sa Sadetinom je postao pakao za nju".

Sličnu stvar je rekao i PR tim pevačice kada su objavili da nije više u vezi sa biznismenom.

"Tačno je, Emina i Sadetin više nisu zajedno. Posle dvomesečnog zabavljanja shvatili su da nemaju iste poglede na budućnost i zajedničku perspektivu tako da svako dalje nastavlja svojim putem."

Jahovićeva se od turskog superstara Mustafe Sandala sa kojim ima dvoje dece, razvela pre manje od pola godine posle decenije braka.

2024 © - Vesti online