Petak 04.01.2019.
16:31
Vestionline

Krstičić stigao u AEK: Milojević će mi biti pomoć i iz Zvezde (FOTO)

facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Krstičić već privukao fotoreportere

- Imali smo sjajnu sezonu sa Zvezdom, tamo je moj dom, moja zemlja, ali vreme je za novi korak u karijeri sa novim velikim timom. Sve je počelo još leta 2018. kada je gospodin Vladimir Matijašević bio ovde, neka pitanja su ovde morala da se razreše, nije se dogodilo, ali sam srećan što sam konačno došao u AEK.

Palo je i podsećanje na dug staž Vladana Milojevića u Grčkoj.

- Razgovarao sam sa trenerom Milojevićem, poželeo mi je zdravlje i uspeh, rekao mi i da ga kontaktiram ako je nešto potrebno jer ima mnogo prijatelja u Grčkoj. Nada se da ću uspeti ovde i da ću biti zdrav.

AEK kaska u šampionskoj trci. Posle 14 kola četvrti je s četiri boda manje od Atromitosa, šest manje od Olimpijakosa, a čak s 14 manje od vodećeg PAOK-a. Dva prvoplasirana tima idu u kvalifikacije za Ligu šampiona. AEK je ove sezone bio uspešan (prethodno učešće 2006/07), ali je u grupi s Ajaksom (Holandija), Bajernom (Nemačka) i Benfikom (Portugalija) imao svih šest poraza.

- Trebalo je da dođem letos, ali se nije desilo, nisam igrao sa AEK-om Ligu šampiona. Zato je moj cilj da to ostvarim u budućnosti. Daću sto posto u svakom meču, igram i defanzivno i kreativno, pokušavam da pomognem na obe strane, verujem da ću takvu ulogu imati.

On je potpisao ugovor do leta 2022. i nosiće broj 6, pošto je sedmica već u rukama Hristosa Albanisa.

facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
 
2024 © - Vesti online