Petak 04.01.2019.
18:00
K. N.- Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Hvala milion puta

Lj. Mudrinić
Nije zaboravljena: Svjetlana Kljajić

Svjetlani i njenoj ćerki Jovani poželeli su da Božić dočekaju u dobrom zdravlju, miru i veselju. Naravno, odmah po prispeću i ovaj prilog smo prosledili na njen kućni prag, a kada je čula ko joj je pomoć poslao, iskren osmeh i reči zahvalnosti bilo je teško zaustaviti.

- Hvala tim divnim ljudima po milion puta, baš kao i divnoj Rajki koja nam je jedne godine bila u poseti, koju ću zauvek pamtiti. Njihova iskrena i zdušna podrška ne mogu da vas ostave ravnodušnim. Bog im svako dobro dao, a dobro zdravlje pre svega. Njihova briga za našu porodicu je svake hvale vredna. Nama je svaki novčani dar veliki kao kuća i mnogo znači. Kod nas inače, ništa novo još nema.

Dobro smo, borimo se koliko možemo za lakše sutra. Što se tiče mojih nogu i tu je situacija slična. Nekako mi se čini da iz dana u dan sve više imam osećaja u njima, ali kada ću i da li ću ponovo stati na njih, pitanje je bez odgovora - kazala je Svjetlana Kljajić, koja je pre 11 godina preživela jedno od najsmrtonosnijih neuroloških oboljenja, i u komi rodila zdravu ćerkicu, ali nažalost ostala nepokretna.

Svjetlana je time ušla na listu medicinskih fenomena, jer je tek četvrta u svetu koja je to preživela. Budući da je dugo bila u komi i da su je u životu održavali jedino aparati, zato i ne čudi što je oporavak veoma spor. Nedostatak novca za konstantne rehabilitacije je, takođe, velika prepreka, jer žive samo od skromnih mesečnih primanja majke Milke.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

2024 © - Vesti online