Subota 05.01.2019.
01:00
Ž. M.

Slavlje uz starog znanca

Ž. M.
Živorad Denić sa suprugom, prijateljima i Milančetom

Milanče, stari estradni vuk je svojim hitovima podigao sve na noge. Među brojnim gostima bile su i familije Đukić, Babić, Đurić i Droco iz Banjaluke, Miladinović iz Ravništa kod Kučeva, Droco iz Travnika, Trajković iz Parteša na Kosovo, Milutinović iz Zvornika, Suvajac iz Ilove kod Prnjavora, Mladenović iz Rataja, Gminder Milka iz Skugrića kod Banjaluke, Denić iz Pareša i druge.

- Večeras slavimo sa prijateljima Milkom Gminder i Sinišom Samardžićem. Milanče Radosavljević je naš miljenik i obožavamo ga, još iz Srbije. Pevao je na slavljima u našem selu, tako da ga poznajem i lično. Poželeo bih mojoj porodici puno zdravlja, sreće i ljubavi u 2019. godini kao i svim ljudima dobre volje - kaže Ljubiša Mladenović iz Minhvilena.

- Veoma nam je lepo, Milanče rastura, pevajući svoje stare hitove. Jedan od lepših dočeka do sada, barem za mene, a verujem da i ostali gosti tako misle - kaže Ivan Trajković iz Parteša sa Kosova.

- Sastali smo se ovde u Minhvilenu da ispratimo staru i dočekamo Novu godinu. Ovde je popriličan broj mojih zemljaka iz Parteša sa Kosova i osećamo se kao da smo u rodnom kraju. Fenomenalna atmosfera uz dobru hranu, piće i muziku - kaže Živorad Denić, koji živi u Herisauu.

Svi veseli

- Kao predsednik kluba, želim svim našim članovima puno zdravlja i ljubavi u Novoj godini, da se lepo osećaju i uživaju u ovoj najluđoj noći. Atmosfera je divna, svi se vesele i dobro druže, što je najvažnije - kaže za "Vesti" Gordan Krajišnik, čelnik Srpskog demokratskog kluba.


 

2024 © - Vesti online