Četvrtak 03.01.2019.
23:00
Vestionline

Sane snova: Dve Sitijeve levice presudile Liverpulu (VIDEO)

EPA/ Peter Powell
Aguero levicom zakucao loptu u Liverpulovu mrežu kao Piksi protiv Milana dan posle magle

Dođe kraj i Liverpulovoj seriji bez poraza od početka sezone. "Redsi" su izgubili od najjačeg suparnika, tima koji brani titulu prvaka, a koji je pobedom uneo dramatiku za nastavak ligaške trke u Engleskoj. Razlika između vodećeg dvojca sada je četiri boda. 

Prvo uzbuđenje se zbilo pred golom domaćina u 18. minutu. Mane je pogodio stativu, a lopta je iz potonjeg karambola krenula ka mreži. S gol-linije ju je izbio Stouns.

Mančester siti je poveo preko argentinskog asa Aguera u 41. minutu. Lopta mu je legla na levicu pa ju je iz neposredne blizine iskosa zakucao u mrežu. Zanimljivo je da je ovaj napadač postigao po gol na svih sedam mečeva kada je Siti bio domaćin Liverpulu s njim u timu. 

Gosti su poravnali u 64. minutu preko Brazilca Firmina koji je povratnu loptu dočekao usamljen kod suprotne stative da je lagano u padu glavom ubaci u gol.

Osam minuta kasnije Nemac Sane je postigao, ispostavilo se, pobedonosni pogodak. I on je tukao levicom iskosa, a lopta koja je išla po zemlji u dijagonalni ugao bila je neuhvatljiva brazilskom golmanu Alisonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing Match #Liverpool #ManCity No Copyright Intended ] Premierleague - Follow Me SR4EDITS

A post shared by SR4EDITS (sr4edits) on Jan 3, 2019 at 2:09pm PST

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online