Četvrtak 03.01.2019.
19:17
Vestionline

"Blate, da li bi nazvao prijatelje u Kingsima neznalicama?"

twitter.com/olynews
Djevid Blat, trener Olimpijakosa

Blat, koji je nekadašnji trener u NBA, nazvao je Smita neznalicom što favorizuje više Ejtona nego Dončića.

- Rekao sam svima da je on (Dončić) najbolji igrač u draft klasi. Stiven A. Smit je neznalica kada je reč o košarci. Dončić je bez sumnje najbolji igrač na prošlogodišnjem draftu - rekao je Blat.

Smit, koji poznat kao čovek bez dlake na jeziku, odmah je odgovorio Blatu preko društvene mreže Tviter.

- Pa, svaka čast treneru Blate. Zaista ste istupili ovom izjavom. Dakle, ja sam neznalica zato što sam verovao da je Finiks trebalo da uzme centra, koji je svima poznat, umesto 19-godišnjaka za kojeg sam priznao da ga nikada nisam video? Dobro. Prihvatiću to. Ali, sa pitanjem: Da li si spreman da nazoveš svoje prijatelje iz Sakramenta neznalicama što su uzeli Beglija na drugom mestu pre Dončića? - napisao je Stiven A. Smit na zvaničnom Tviter profilu.

Dobro je poznato da se na čelu Sakramenta nalazi Vlade Divac kao generalni menadžer, odnosno Peđa Stojaković, kao njegova desna ruka, koji su na draftu izabrali Marvina Beglija juniora kao drugog pika, dok je Dončić završio na trećem mestu.

Prošlogodišnja NBA klasa jedna je od najtalentovanijih u poslednjih nekoliko godina. Za sada se najviše izdvaja Luka Dončić, ali tu je i Ejton koji beleži sjajne brojke. Ipak i pored toga, Luka je glavni kandidat za "rukija" godine.

2024 © - Vesti online