Četvrtak 03.01.2019.
18:00
Đ. J. - Foto: Đ.Janković

Humani fudbaleri u akciji za Jasnu

Đ.Janković
Ekipa Žozi Junajteda

Ova akcija je upriličena sa nadom da će uspeti da pomognu sugrađanki i zahvaljujući humanim ljudima sakupe potreban novac.

- Zahvalni smo veteranima FK Partizan što su prihvatili naš poziv kao i svima koji su pokazali humanost i došli na utakmicu. Ovo je naša treća ovogodišnja akcija u Loznici, a do sada smo ih imali ukupno pet i donirali ukupno 1.384.000 dinara. Želeli bismo da ovo bude poslednji put da se okupljamo iz ovakvih razloga, da takvih povoda više nema nego da se sastajemo na sportskim terenima samo radi druženja - rekao je on posle utakmice.
Poseta je bila dobra, a Goran Kadenić, veteran Partizana, kaže da mu je drago što su ponovo u Loznici, poznatoj po brojnim fudbalskim talentima, gde su minulih godina imali niz značajnih susreta sa veteranima Loznice, Gučeva, Lešnice, i drugih lozničkih klubova.

Ne odbijaju pozive

Partizanovi veterani, tokom godine odigraju od 50 do 70 susreta uglavnom revijalnog i humanitarnog karaktera.
- Smatramo da je u našim poznim godinama osnovni red da idemo tamo gde je potrebno nekome pomoći i činimo što možemo. Zahvalni smo Lozničanima na pozivu i veterani Partizana će se odazivati uvek kada bude potrebno - rekao je Goran Kadenić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online