Četvrtak 03.01.2019.
12:46
Gloria.rs, Vestionline

Milica Todorović: Za lepotu su dovoljne samo četiri stvari (FOTO)

Z. K. Munja
Milica Todorović

Kosa

Prirodno sam brineta, ali bojim kosu u plavo, što je ponekad dodatno ošteti. Često sam kod frizera zbog brojnih emisija i slikanja, pa tada odradim i neke jače tretmane, a kod kuće koristim preparate za suvu i oštećenu kosu. Nisam spremna na velike promene kao što su kratke frizure ili drastične promene boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad mi Laza "izoperise" facu @laziclaza #milicatodorovic

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 12. Дец 2018. у 5:06 PST

Kada sam umorna ili slobodna, uživam da sednem ispred ogledala, pustim neku opuštajuću muziku i šminkam se. To mi je neka vrsta hobija. Od mejkapa volim baš sve, ali posebno karmine i dobre senke. MAC mi je definitivno omiljena marka. Kada moram da se skockam na brzaka, to izgleda ovako: BB krema, korektor, labelo i maskara. Devojke, ne treba vam apsolutno ništa više.

Ekstravagancija

Kada je šminkanje u pitanju, meni ništa nije ekscentrično. Lice vam je kao slika, možete da šarate i radite sve, kao da slikate. Jedino što sam probala drugačije od svakodnevnog mejkapa jeste maska koju sam radila pre nekoliko godina kada sam bila u Italiji, u parku Movieland. Bila sam Harli Kvin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve u veselo... #jaša

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 7. Нов 2018. у 8:49 PST

Nega

Kod kozmetičara idem redovno jer smatram da je to lična higijena i da svaka žena to treba da radi kad god može. Volim mirišljave i hidratantne kreme. Za telo najčešće upotrebljavam one brenda Elizabeth Arden, a skoro sam otkrila i brend Rituals, čija me je kolekcija Ayurveda oduševila. Kad je o licu reč, odana sam kremama La prairie i La mer. Pokazale su se kao najbolje za moj tip kože i prijaju mi. Zimi koristim malo više kremica i podloga, zbog vetra i hladnoće, a leti one sa jačim zaštitnim faktorom. U mojoj torbi ima svašta, ne biste verovali šta sve može da stane u nju, ali definitivno bez tri-četiri labela ne izlazim iz kuće.

Pirsing i tetovaže

Kao mlađa probušila sam nos, ali više ne nosim minđušu. Za sada imam jednu tetovažu na ruci, tj. unutrašnjoj strani zgloba, i ona predstavlja unutrašnju snagu.

Komplimenti

Sebe ne umem da pohvalim, ali porodica i prijatelji to rade stalno. I srećna sam što ih imam, da mi budu i podrška i kritičari. Ne znam koji bih kompliment izdvojila, ali, eto, možda kada vide da sam baš srećna pa mi kažu: "Toliko si srećna da zračiš i volim da budem u tvom društvu zbog tvoje pozitivne energije".

Figura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ohrid #vacation #milicatodorovic #sunnyday

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 12. Авг 2018. у 6:05 PDT

Baš volim da jedem, i slatko i slano, pa zbog tog hedonizma i uživanja u hrani moram da treniram i to radim dva puta nedeljno, jer mi obaveze toliko dozvoljavaju. Što se tiče masaža, idem samo na relaks, jednom nedeljno.

Savet

Savet za sve devojke, ali i za moju kćerku jednog dana, glasi da pred spavanje obavezno skinu šminku, dobro očiste lice losionom i nanesu kremu, kao i da pre izlaska napolje, ukoliko su bez šminke, stave hidratantnu kremu.

2024 © - Vesti online