Četvrtak 03.01.2019.
20:10
Z. V. - Vesti

Gala doček u Ofenbahu

Z. Vicelarervić
Veselo u SKC

- Ovde je uvek super. Drugi put smo ovde za doček. Bili smo pre dve godine i tada nam se dopalo, pa smo zato došli opet. Zadovoljni smo, pogotovo od kada su prostorije ovako lepo sredili. Suprug Predrag i ja smo iz Obertshauzena, a naše društvo, Slavica, Vojislava, Vojka, Zoran i Olgica su iz Ofenabaha. Muzika je super, društvo veselo i to je najbitnije. Želje su mi da smo svi živi, zdravi i srećni, sve ostalo imamo. Od prošle godine bih u 2019. prenela samo zdravlje moje dece - kaže Klaudija Andrejević.

- Večeras je ovde u SKC sve na visokom nivou. Ne znam šta pre da pohvalim. Ekstra je muzika, društvo, hrana, atmosfera. Sviđa mi se što smo mogli sa decom da dođemo i da su oni posebno sa vršnjacima tako da je i njima zabavno. Srećan sam što sam ovde zajedno sa mojim prijateljima iz Frankfurta - rekao je Viktor Grimšić.

Z. Vicelarervić
Slavica, Vojislav, Vojka, Klaudija, Predrag, Zoran i Olga

Kristijan Velikić dodaje:

- Odavno nisam ovakav doček imao. Zahvaljujem organizatorima koji su sve uradili da nam bude ovako dobro. Želim svima u Novoj godini ljubav, slogu i sreću.

Prostor i za decu

Zadovoljan je i Robert Jovanoviski, predsednik SKC.

- Poseta je super. Rasprodali smo sva mesta i mogli smo i više, ali želja nam je bila da bude dovoljno prostora za veselje. Ipak je ovo najluđa noć i potrebno je dosta prostora. Imamo prostor za mlađu decu i za nešto stariju koja su u drugoj prostoriji i oni sami puštaju svoju muziku i zabavljaju se. Tamo je isto veselo - rekao je Robert Jovanoviski, predsednik SKC.

2024 © - Vesti online