Četvrtak 03.01.2019.
08:05
S. Đurić - Vesti

Što više osmeha na licima

N. Đurović
Raduje se malim poklonima: Seka Aleksić

- Što se mene lično tiče da smo dobro raspoloženi, nasmejani, to ljudima fali, mnogo smo nervozni, namrgođeni, mnogo nemamo vremena ni za šta i mnogo ne obraćamo pažnju na jednu važnu činjenicu - da je ovaj život užasno kratak i samo jedan - poručila je Marija i dodala:

- Razlika između običnih ljudi, ne kažem da sam ja neobična, ali razlika između ljudi koji imaju prosečnu srpsku ili crnogorsku platu i rade od osam do tri i mene koja sam neki superstar i zarađujem više od njih, putuje po svetu i sve deluje glamurozno - suštinska razlika ne postoji. I ja imam probleme, i ja sam usamljena, sama, nervozna kao i svi ti neki ljudi, jedina razlika između njih i mene je što ja samo možda malo bolje pevam, tako da su nam svima potrebni mir i zdravlje, za sve ostalo se svi podjednako borimo.

Neda Ukraden za Novu godinu nije poželela mnogo.

- Najveći poklon u životu sam već dobila, a to su moja tri unuka. Ništa više ne može obradovati više od toga. Sve što pritom dođe, biće mi drago, ali to su uglavnom sitnice i znaci pažnje - kaže Neda.

Haris Džinović je rekao da je zadovoljan prošlom godinom i da bi voleo i da naredna bude kao ova i biće zadovoljan.

Pevačica narodne muzike ističe da je sve svoje snove uglavnom ostvarila, kao i da nema nekih spektakularnih želja.

- Možda da malo više vremena provodim sa unukom, da malo manje radim. Ja ni ne znam zašto ovoliko radim. Izgleda da sam upala u onu mašinu radoholika, pa i kad mogu da imam slobodno, ja se navijem i popunim tu prazninu. Svim ljudima želim da slušaju dobru muziku i da se ne sekiraju mnogo. To želim isto i sebi. Da budemo zdravi - rekla je Vesna.

Darko Lazić, koji iza sebe ima veoma tešku godinu, kaže da je već dobio najveći poklon za Novu godinu.

- Dobiću sina. A ako Deda Mraz svrati i donese paketić, neću se buniti - rekao je Darko, koji se nalazi na oporavku u Selters banji.

Svadba u najavi

Pevač Nenad Knežević Knez oseća da će 2019. godina biti njegova godina.

- Trebalo bi da se ove godine oženim svojom izabranicom Tatjanom Tot, a to venčanje već dugo planiramo. Obožavam praznike. Čak i kad nema povoda za slavlje ja ga izmislim - kaže Knez.

Merima Njegomir smatra da treba slaviti život svakog dana.

- Meni je praznik uvek. Svako jutro je novo nadanje i nova radost - kaže Merima.

Rada Manojlović kaže da radi na tome da joj naredna godina bude puna uspeha.

- Neću objavljivati pesme po svaku cenu. Želim da uradim nešto kvalitetno.

A Marina Tucaković, koja je prošla kroz težak period, samo jedno je imala da poruči svima za Novu godinu.

- Drugari, srećna vam Nova godina! Kao i uvek, prestanite se ložiti, nemojte od drugih očekivati da urade za vas "ovo" ili "ono", uradite za sebe sve najbolje. I nemojte drugima ništa loše raditi. I da, pazite na zdravlje. Ali jako, jako, jako pazite na zdravlje - napisala je ona.

Ne veruju u Deda Mraza

Nevena Božović od Deda Mraza ne traži ništa, jer u njega ne veruje.

- Nisam od onih koji su euforični u ovom periodu. Ne volim Novu godinu jer mi se ne sviđa da budem starija - kaže Nevena.

U Deda Mraza ne veruje ni Seka Aleksić.

- Ne radujem se Novoj godini, ne verujem u Deda Mraza i nikad mu nisam pisala pisma. Božić doživljavam kao veliko tradicionalno slavlje. Za Novu godinu uvek radim. Želje imam svakodnevno, ne samo 31. decembra i ne verujem da se te želje uopšte ispunjavaju. Moj suprug i ja se radujemo malim poklonima i svakako ćemo jedno drugom nešto pokloniti - rekla je Seka.

2024 © - Vesti online