Utorak 01.01.2019.
12:41
Vestionline, zurnal.rs

Modrić: Novak je veliki sportista, navijam za njega

EPA/Ballesteros
Luka Modrić, najbolji igrač u 2018. godini po izboru FIFA

Reprezentativac Hrvatske otkrio kako je upoznao našeg tenisera.

On je istakao da mu je drago što je upoznao Đokovića, a priznao je i da često, kada je u prilici, gleda mečeve svetskog broja jedan.

- Imao sam priliku da ga upoznam ove godine u Majamiju, kada sam sa reprezentacijom bio na košarkaškoj utakmici Majami Hita i Njujork Niksa. Prijatno me je iznenadio, oduševio kao osoba. Do tada sam ga znao samo sa televizije i gledanja njegovih mečeva, kroz izjave i intervjue. Kada smo se upoznali pokazao je koliko je veliki sportista i ličnost. Drago mi je što smo imali priliku da se vidimo - rekao je Modrić.

Naravno, prokomentarisao je i izjave Đokovića, koji je tokom Mundijala slao poruke podrške reprezentaciji Hrvatske, koja je stigla do finala.

- Njegove izjave o podršci našoj reprezentaciji... Fenomenalno je kada vas jedan od najboljih tenisera bodri i izražava podršku. Bili smo srećni zbog toga i hvala mu na tome - dodao je Modrić uz opasku da "sport treba da bude iznad svega".

Modrić je takođe rekao da mu jedrago da gleda Novaka i navija za njega, osim u situacijama kada igra sa teniserima iz Hrvatske.

- Đoković je veliki sportista i treba da budemo ponosni da imamo jednog od najvećih tenisera svih vremena ovde na našim prostorima - poručio je Modrić.

2024 © - Vesti online