Sreda 02.01.2019.
04:30
b92.net, Vestionline

Najpopularnije dijete slavnih dama

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Džesika Simpson - dijeta 'Kontrolora težine' 

Džesika se dosta ugojila tokom svoje dve trudnoće, ali nakon što je postala zaštitno lice programa "Kontrolori težine", dosta je smršala. Njen gubitak kilograma je bio prilično jednostavan i bazirao se na zdravijoj ishrani, vežbanju i podršci porodica, te ona sada izgleda lepo i zdravo kao i ranije. 

Kim Kardašijan - Atkinsonova dijeta 

Kim Kardašijan se kune u Atkinsonovu dijetu, baziranu na proteinima i bez ugljenih hidrata, a kada pogledate njeno savršeno telo nakon trudnoće, sigurno ćete želeti da isprobate ovu metodu gubljenja kilograma.

Megan Foks - Paleo dijeta 

Ne postoji ništa lepo u visokoproteinskoj Paleo dijeti. Naime, ona se bazira na ishrani naših prapredaka iz starijeg kamenog doba. Nema žitarica, prerađene hrane, krompira i mlečnih proizvoda. Možete da jedete meso, ali da nije prženo. 

Bijonse i Dženifer Aniston - dijeta 5:2 

Normalno jedete pet dana, a u preostala dva dana idete na neku vrstu posta. Unos kalorija za ta dva dana bi bila samo četvrtina vaše normalne dijete i uključuje mnogo voća i sokova. Bijonse i Dženifer su dokaz da ova dijeta zaista deluje. 

Sestre Midlton - Dukan dijeta 

Malo je komplikovanija dijeta, ali sigurno ćete uspeti da uđete u štos. Podrazumeva veći unos proteina, ali i sporije mršavljenje, tako da je pogodna za one koji bi zapravo da pripaze na liniju tokom praznika ili izgube manji broj kilograma.

2020 © - Vesti online