Ponedeljak 31.12.2018.
18:30
mondo.rs, Vestionline

Najgledanije serije u 2018.

youtube.com/GameSpot Universe Trailers
The Walking Dead

Da li ste iznenađeni činjenicom da je serija “The Walking Dead“ najpopularnija piratizovana serija na svetu tokom 2018. godine (preko BitTorrent servisa).

AMC ostvarenje svrglo je prošlogodišnjeg šampiona “The Game of Thrones“, koja nije imala nove epizode ove godine. AMC je imao još “uspeha“ na listi - još jedna serija iz ove produkcije “The Flash“ je na vrlo visokom drugom mestu.

Serija “Igra prestola“ je, nakon ovogodišnje liste zbačena sa prvog mesta, pošto je čak šest godina uzastopno bila ubedljivi broj jedan po popularnostima među torent publikom.

Popularni torent sajt, koji je napravio listu, napominje da je BitTorrent, iako najuticajnija sila među silama za preuzimanje torenata, ipak samo mali deo piratskog podzemlja, u kojem, pored preuzimanja sadržaja danas vladaju i striming i video na zahtev sajtovi, koji bi možda pokazali nekakvu drugačiju statistiku. Međutim, kad je broj preuzimanja u pitanju, ova lista se može posmatrati sa vrlo dobrom tačnošću.

Najpopularnije serije na torentima u 2018:

1. mesto (2) The Walking Dead
2. mesto (3) The Flash
3. mesto (4) The Big Bang Theory
4. mesto (8) Vikings
5. mesto (/) Titans
6. mesto (10) Arrow
7. mesto (/) Supernatural
8. mesto (/) Westworld
9. mesto (/) DC’s Legends of Tomorrow
10. mesto (/) Suits.

U zagradu smo stavili poziciju serije od prošle godine. Sa “/“ su označene serije, koje prošle godine nisu bile u produkciji ili nisu bile na listi TorrentFreak sajta.

2024 © - Vesti online