Nedelja 30.12.2018.
18:55
Vestionline

Kaka: Murinjo je bio jedan od mojih problema u Realu

EPA/Guillaume Horcajuelo
Rikardo Kaka je u Realu proveo četiri godine - od 2009. do 2013. godine

- Bio sam uveren da će Real biti dobra sredina za mene, mislim da sam bio istrajan i da sam dosegao sve limite. Moj problem u Madridu prvo je bio kontinuitet, a potom i trener jer sam tri godine pokušavao da ubedim Murinja da imam kvalitet za Real. Ali, on je birao drugačije, nisam mogao na to da utičem. Nikako - kaže Kaka, poslednji dobitnik Zlatne lopte pred period dominacije Kristijana Ronalda i Lea Mesija.

Ipak, navodi da su danas normalniji odnosi sa Murinjom.

- Sreli smo se nedavno na nekom prijemu u Mančesteru, pričali smo dva sata. Murinjo je tačno ono što vidite na televiziji, u nekom trenutku je eksplozivan, ali i ekstremno inteligentan, vrlo spreman čovek, tako da sve ono što ljudi pročitaju u njegovim intervjuima, sve je unapred pripremljeno.

Osim nesporazuma sa glavnim čovekom na klupi, Kaka je naglasio i povrede kao drugi veliki problem koji ga je sprečio da blista u "Kraljevskom" klubu.

- U prvoj sezoni sam imao povredu kuka, potom i aduktor zbog kojeg sam bio operisan. Pauzirao sam šest meseci i kada sam se vratio zatekao sam Murinja. Bio sam veliki profesionalac, a danas mogu da kažem sa velikim zadovoljstvom da uvek mogu da odem u Madrid i da su mi vrata stalno otvorena - zaključio je Kaka, čiji je tranfser iz Milana u Real 2009. godine iznosio 67 miliona evra.

2024 © - Vesti online