Petak 28.12.2018.
21:26
Vestionline

Matić: Drugačiji pristup od odlaska Murinja

EPA/
Nemanja Matić slavi gol protiv Hadersfilda

- Teško je odgovoriti na to šta se promenilo odlaskom Murinja. Sigurno da je naš pristup drugačiji. Ovaj tim je imao kvalitet i pre - kaže Matić i dodaje:

-Moramo dati sve od sebe u svakoj utakmici, ako želimo da pobedimo. Protiv nas svi žele da pokažu da mogu da se takmiče, tako da naš nivo borbe i trčanja mora da bude isti. Čak i veći od protivnika. Tek tada naš kvalitet može da napravi razliku.

Dotakao se i sjanog Pola Pogbe, koji je ulazio u sukobe sa smenjenim Murinjom, a po dolasku Ole Gunar Soljskjera postiže golove. Dva je spakovao Hadersfildu (3:1), pošto ih je Matić načeo golom iz peterca.

- Kada igra najbolje što ume može da napravi razliku u svakom meču. Za njega je važno da postiže golove. Samopouzdanje za sledeću utakmicu će biti bolje, a on mora da zna da još uvek može da se poboljša. Mora da zna da je veoma važan za ovaj tim", poručio je srpski vezista, koji je pobedi nad Hadersfildom doprineo pogotkom. 

Gol razlika 8:2 od dolaska Norvežanina unosi samopouzdanje u redove šestolasiranog tima Premijer lige. Sledeći na megdan izlazi Bornut 30. decembra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online