Petak 28.12.2018.
17:35
Mondo.rs, Vestionline

"Meni je rijaliti pomogao"

Facebook/Katarina Grujić Official
Katarina Grujić

- Besna sam na sebe, jer sam iskrena i idem srcem, ali tek kad dođe do nekih svađa otvaramo oči, mi žene shvatimo da su naši najbliži bili u pravu. Shvatimo da smo mi zaslepljene od te ljubavi i da su nas muškarci lagali i varali - kaže pevačica za "Svet".

U intervjuu za ovaj tabloid, pevačica je otvoreno govorila i o tome da redovno prati rijaliti Zadrugu, ali i da je čudi odluka jedne učesnice da se bavi pevanjem.

"Luna Đogani nema glasovne mogućnosti, a pevačice se tako ne postaje. Nisi ti pevačica ako snimiš jednu pesmu, a pevaš ih pet u klubu. Pevač ređa hitove, nagrade, uvažen je od kolega pevača. Ja ne bih snimila duet sa Lunom, jer zamisli da me neko za 30 godina pita s kim imam duet, a ja kažem - sa rijaliti igračem! Ja jesam bila u Farmi, ali kao pevačica Zvezda Granda i tada je moja pesma 'Jedno đubre obično' postala najveći hit. Afirmisala sam se i nastavila da ređam hitove i sada radim svakog vikenda. Meni je rijaliti pomogao, ispromovisala sam se, imam karijeru kakvu sam želela, tako da mi to ne treba više".

2024 © - Vesti online