Subota 29.12.2018.
08:15
S. Đ.

Praznična čarolija i luksuz na sve strane

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Praznici nam stižu! Da li se radujete Novoj godini?! Kakve su vam želje?! Moje mišljenje je da nova godina ne donosi ispunjenje želja, radovati se treba svakom novom danu koji nam Bog podari! I ove godine smo okitili jelku za Jakova iako on još uvek nije svestan šta ona predstavlja, pa svaki dan počupa nekoliko ukrasa sa nje.

instagram.com/seka_aleksic

Seka je objavila i kratak video svoje ukrašene jelke koja je do plafona, pa nije mogla cela da stane u kadar.

Pevačica Dragana Mirković ističe da nikada ne angažuje profesionalnog dekoratera da ulepša njen dom tokom praznika, nego da je sama svoj majstor. Ona je objavila fotografiju ispred ogromne raskošne jelke kojom dominiraju zlatni ukrasi i bele paunice.

instagram.com/dragana_mirkovic
 

- Svugde po Beču vidim da su u hotelima zlatne jelke, tako da sam i ja u trendu. I moja je zlatna, samo što ima još neke interesantne detalje - ispričala je Dragana u emisiji Ekskluzivno.
Pevačica dodaje da deca njoj prepuštaju dekorisanje jer znaju da je zaljubljenik u te stvari.

- Stvarno mnogo uživam u tome. Najlakše je uzeti dekoratera, ali ja uvek biram da dobijem upalu mišića od ukrašavanja tako visoke jelke. Penjem se na merdevine da sve to ukrasim, ali sam tom prilikom bosa. Ne nosim štikle.

Pevačica Jelena Karlueša poznata je po jedinstvenom modnom ukusu. Međutim, ona se ne izdvaja samo kada je odeća u pitanju. Svoju jedinstvenost prenela je i na ukrašavanje doma te je sa pratiocima na Instagramu podelila kako je okitila svoj dom. Jelena je okitila najraskošniju jelku što se i očekivalo od nje, a ove godine se odlučila za pastelne nijanse i jelku do plafona pretvorila je u bajku. Šuška se da je pevačica u dekoraciju čitavog doma uložila nekoliko hiljada evra kako bi sve izgledalo perfektno.

I Nikolina i Saša Kapor sa sinom Nikolajem najlepše zajedničke trenutke provode pored jelke.

Pamtim svilene bombone!

Lepa Brena i danas ne zaboravlja odakle je potekla, a samim tim i one proslave Nove godine koje nisu bile tako pompezne kao sada.

- Sećam se male okićene jelke, jer u kući nismo imali dovoljno prostora za veliku. Pamtim svilene bombone u raznim bojama, kao i slatkiše upakovane u aluminijumske papiriće koji su visili kao ukrasi, jer tada u prodaji nije bilo kugli - prisetila se detalja pevačica i dodala:

instagram.com/lepabrenaa
 

- U gradu je bio jedan veliki Deda Mraz, sve je bilo okićeno, na ulicama je bilo puno snega. Obožavala sam novogodišnje paketiće koje je otac uplaćivao. Dobijala sam ih čak do osmog razreda osnovne škole. Roditelji su želeli da detinjstvo doživljavamo na pravi način i da ne odrastemo prebrzo, kao današnje generacije. Jednostavno, čega god da se dohvatim u uspomenama na praznične dane u roditeljskom domu, sve je pomešano sa toplim, lepim i pozitivnim emocijama, i zato sam ponosna na svoju porodicu.

Lampioni i svećice

Glumica Lidija Vukićević i te kako je spremna za predstojeće praznike, a njen dom izgleda kao da je iz bajke. Jelka do plafona, vatra koja tinja u kaminu i mnoštvo nakita krase njen dom. Očigledno je da Lidija uživa u ukrašavanju svog stana, čije su fotografije mnoge oduševile.

- Čini svoj dom srećnim i bićeš srećan u svom domu jer ko želi da razveseli ljude mora u sebi imati radosti - između ostalog je poručila glumica uz fotografije raskošno dekorisanog doma.

 

2024 © - Vesti online