Subota 29.12.2018.
01:30
b92.net

Još jedan sa 48MP kamerom: Ovako izgleda Motorola Moto P40 (FOTO)(VIDEO)

twitter/OnLeaks
 

Renderi pokazuju da će telefon pratiti drugačiji dizajn u odnosu na P30 model (kome se zamerala velika sličnost sa iPhone X). P40 model će karakterisati otvor za kameru u 6.2-inčnom displeju. 

Donji okvir telefona je dovoljno debeo da se u njega smesti Motorola logo, dok okviri sa strane na ovim renderima izgledaju prilično tanki. Rendere je objavio dojavljivač @OnLeaks i sajt 91mobiles. 

Za sada nema informacija o rezoluciji prednje kamere, dok se sugeriše da će sistem sa dve kamere na poleđini sadržati primarni 48MP senzor. Zadnji panel je izrađen od stakla, a u logou je smešten standardni senzor otiska prsta.

Zaljubljenici u zvuk mogu da odahnu, jer je standardni priključak za slušalice zadržan od 3,5mm, a tu je i USB Type-C port, mali mikrofon u dnu, kao i tasteri za zvuk sa strane uređaja. 

Očekuje se da će Motorola Moto P40 biti nešto duža od svog prethodnika (160,1 mm), ali i deblji. Ovo neće biti preterano loša stvar, posebno ukoliko Motorola bude implementirala i bateriju koja je jača od 3.000mAh koliko je imao Moto P30. 

Kao deo Android One programa, telefon bi trebalo da prati stope Motorola One i One Power (P30 Play i P30 Note) modela i da se pojavi na globalnom tržištu, a ne samo u Kini.

2024 © - Vesti online