Sreda 26.12.2018.
19:22
Vestionline

Gvardiola: Dali su nam gol iz prve prilike, ništa više ne zavisi od nas

EPA/ Peter Powell
Pep Gvardiola: Čak i ako pobedimo Liverpul, neće nam biti lako

- Bila je ovo slična utakmica kao ona sa Kristal Palasom. Dobro smo počeli, a onda su nam dali gol iz prve prilike kada su uopšte stigli do našeg kaznenog prostora.  Očigledno da nam nedostaje samopouzdanja kada upadnemo u takvu situaciju - rekao je Gvardiola posle poraza od Lestera 2:1.

Građani su na minus sedam od Liverpula, španski stručnjak je istakao šta je potrebno do kraja sezone:

- Važno je da shvatimo da moramo da radimo još više. Potreban nam je samo jedan dobar rezultat i ekipi će se vratiti samopouzdanje. Zabrinuti smo i što primamo golove, ali ono što je najvažnije je rezultat. A mi smo izgubili. Za četiri dana imamo sledeći meč. Sezona je duga i imamo za šta da se borimo.

Strelac Sitijevog gola Bernardo Silva imao je svoje viđenje utakmice 19. kola.

- Dobro smo počeli, ali nismo uspeli da nametnemo ritam. Lester je zatim postigao sjajan gol. Moramo da se izvučemo iz ove situacije. Liverpul sada ima ogromnih sedam bodova prednosti. U poslednje vreme ne igramo onako kako želimo i moramo da nađemo uzrok - kazao je Silva za britanski Bi-Bi-Si.

Naredni meč je sa Sautemptonom, zatim sledi okršaj sa Liverpulom.

- Moramo da počnemo da pobeđujemo, ali više ništa ne zavisi od nas. Čak i ako pobedimo Liverpul, neće nam biti lako. Izgubili smo dve utakmice zaredom, a to ne sme da se dešava u trci za titulu. Ostalo je još dosta mečeva do kraja, ali sada više maltene i nemamo pravo na kiks - zaključio je Silva.

2024 © - Vesti online