Sreda 26.12.2018.
18:26
Vestionline, b92.net

Ronaldo sa klupe spasao Juve (VIDEO)

twitter.com/juventusfcen
Kristijano Ronaldo

Šampion Italije izbegao je prvi poraz u domaćem šampionatu zahvaljujući Kristijanu Ronaldu.

"Stara dama" povela je u drugom minutu preko Đimsitija koji je postigao autogol. Atalanta je do poluvremena uspela da izjednači preko Duvana Zapate u sa rezultatom 1:1 otišlo se na pauzu.

Na startu drugog perioda igre šok za goste. Prvo Rikardo Betankur dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, a samo tri minuta kasnije Zapata je doveo u vođstvo klub iz Bergama. 

Juventusu je do kraja bio otežan posao jer su gubili i imali igrača manje, međutim uspeli su da izjednače. Ronaldo je u 65. ušao u igru i samo trinaest minuta kasnije postigao je gol. 

Ekipa Masimilijana Alegrija u nadoknadi vremena je uspela da dođe i do preokreta, ali je gol poništen zbog ofsajda. Juventus je i dalje prvi sa 50 bodova, dok Atalanta ima duplo manje. 

Sergej Milinković-Savić odigrao 74. minuta u pobedi nad Bolonjom (2:0). Golove za "nebesko plave" postigli su Felipe Luis u 30. i Senad Lulić u 90. minutu. 

Od ostalih rezultata Fiorentina je izgubila od Parme, a Milenković je igrao samo 39. minuta, Sampdorija je savladala Kjevo, odnosno Kaljari ekipu Đenove.

2024 © - Vesti online