Sreda 26.12.2018.
17:22
S. Đurić - Vesti

Neda Ukraden osvaja i Mađarsku! (VIDEO)

Promo
Neda Ukraden

Kao jedna od retkih pevačica čije su pesme prepevane na čak 13 jezika što je slučaj sa čuvenom "Zora je svanula", Neda ozbiljno može da se pohvali da je na živim nastupima traže svi. Bukvalno u čitavom regionu - od Rumunije i Bugarske, preko Mađarske i Autrije, do Italije, Slovenije, Hrvatske i Bosne.

Pesma "Najbolji klub u gradu" zagrejao je sve Mađare u Expo centru u gradu Pečuju. Ali da se naša pop diva ne zaustavlja svedoči i podatak da je odmah sutradan gostovala u Novom Marofu u Hrvatskoj, dok će za novogodišnji doček pevati u Portorožu!

Promo
Neda Ukraden na koncertu u Novom Marofu

- Atmosfera je zaista, na oba koncerta bila fantastična - hiljade ljudi, aplauzi i pevanje svih pesama sa mnom u jedan glas! Najveći fanovi koji su došli to veče prešli su stotine kilometara i sa cvećem me dočekali ! Ne može biti bolja priprema za novogodišnji doček od ovakvih koncerata! Ono što bih posebno istakla jeste da svi vole moje nove pesme, ali svaki put kada zapevam neku svoju pesmu koja ima već 30 godina, kao što je "Zora je svanula" ili "Došlo doba da se rastajemo" shvatim da su to zaista postale evergrin numere! - rekla nam je pop diva.

Promo
Neda Ukraden u Novom Marofu


 

2019 © - Vesti online