Sreda 26.12.2018.
15:27
Vestionline

Od tri boda u džepu Fulamu ostao jedan (VIDEO)

twitter.com/FulhamFC
Sesenjonov pogodak protiv "vukova"

Eh, da je udarac Fulamovog golgetera Aleksandra Mitrovića pored tri protivnička odbrambena igrača i golmana Vulverhemptona imao dovoljnu jačinu pa da pređe gol-crtu u poslednjim trenucima meča...Naš igrač se izborio za prostor, ali jedan fudbaler gostujućeg tima uspeo da izbije loptu, očajnički jureći za njom, pre nego što je ona prešla liniju. Ostalo je 1:1.

Londonski tim tako ostaje bez preko potrebne pobede u borbi za opstanak i u šestoj uzastopnoj utakmici u engleskom prvenstvu. Jeste da je poveo pogotkom Rajana Sesenjona u 74. minutu (OVDE), ali su gosti, inače bolji tim u drugom poluvremenu, krenuli na sve ili ništa, što im se i isplatilo u 85. minutu. Marokanac Ses se našao na pravom mestu da loptu koja je išla paralelno s gol-crtom sprovede u praznu mrežu.

U prvom poluvremenu Mitrović je imao šest udaraca u gol, više nego ijedan igrač ove sezone u prvih 45 minuta. Sredinom prve deonice meča našao se i oči u oči s Ruijem Patrisijom, ali je portugalski golman pravovremeno krenuo našem napadaču u susret pa je ovaj pucao u njega.

Danas je na Ostrvu "boksing dej", drugi dan katoličkog Božića kada se tradicionalno igra i fudbal. Sesenjon je tako s 18 godina i 222 dana postao treći najmlađi strelac na taj fudbalski svetak, posle Džejmsa Milnera 2002 (16 g 356 d) i Majkla Ovena 1997 (18 g 12 d).

Tanjug/AP
Ses postiže izjednačujući gol u praznu mrežu
2024 © - Vesti online