Sreda 26.12.2018.
10:15
Vestionline, Tanjug

Jovanović: Paljenje kuće naredio predsednik opštine Grocka

Youtube
Milan Jovanović

Jovanoviću, koji je penzionisani policajac, u noći između 11. i 12. decembra zapaljena je kuća, a desetak dana posle toga policija je identifikovala i uhapsila Aleksandra Marinkovića (25) i Bojanu Cvetković Šijački (37), dok je Igor Novaković osumnjičen da je nalogodavac.

Jovanović ponavlja da nikoga od njih ne poznaje lično, pa niko od njih nije ni imao razlog da pokuša da ga ubije, već su to uradili po nečijem nalogu, piše "Blic".

On je, međutim, kako se navodi, saznao da su i Novaković i Cvetkovićeva povezani sa predsednikom opštine Grocka. Novaković, koji je osumnjičen da je nalogodavac, radi u obezbeđenju prvog čoveka opštine dok je Cvetkovićeva pevala na svadbi Simonovićevog sina, što govori da su privatno bili povezani.

- Nadam se da će se sve utvrditi jer istraga još traje. Policajci su mi obećali da će uraditi sve da reše pokušaj ubistva. Na tužilaštvu su dalji koraci i verujem da će povezati Simonovića sa paljenjem moje kuće. Protiv njega sam već podnosio krivične prijave posle pretnji koje mi je uputio, ali i organizovanja grupe koja je trebalo da me ubije, a sve zbog tekstova o njegovim malverzacijama koji nisu bili čaršijske priče, već dokumentovani - kaže Jovanović.

2024 © - Vesti online