Utorak 25.12.2018.
20:29
Vestionline

Solskjer: Napadačka igra je sinonim za Mančester junajted

EPA/Svein Ove Ekornesvaag
Ole Gunar Solskjer

Mančester junajted je sinonim za atraktivan fudbal i ono što je Solskjer najavio je da će težiti tome da tim ponovo igra na taj način.

- Napadačka filozofija je nešto što je ukorenjeno u Mančester junajtedu. To je tradicija, to je nešto kako želimo da igramo. Meč u Kardifu bio je primer šta želimo. Kad smo postigli gol, pričali smo kako da damo i drugi. Kada smo dali drugi, želeli smo i treći. To je prirodno za ovaj klub. Neće se uvek dešavati da kreiramo tako mnogo prilika kao što je bilo protiv Kardifa, ali moramo tome težiti. Sa brzinom koju imamo u manevru, sumnjam da iko želi da Rašford, Marsijal, Lingard i Pogba jurišaju ka njima - rekao je Solskjer.

Junajted je imao promenljivu formu kod kuće ove sezone i Solskjer kaže da je želja svih da igrači opet uživaju u igri i stvore takvu atmosferu da protivnici igraju sa strahom.

- Nadam se samo da ću u narednih pet meseci uraditi dovoljno dobar posao da i dalje pevaju pesme o meni. Ostalo dolazi sa tim kada potpišete za Mančester junajted. Znate da ćete igrati pred najboljim navijačima na svetu. Srećan sam i radujem se što ćemo igrati na Boksing dej - zaključio je privremeni menadžer Mančester junajteda.

2024 © - Vesti online