Utorak 25.12.2018.
18:33
Blic.rs, Vestionline

Izabran novi vođa: Lepi Mića napravio haos u "Zadruzi"

Z. K. Munja
Lepi Mića

Ervin nije znao da dogovaranje oko novog vođe zapravo znači i kršenje pravila, a voditeljka Dušica Jakovljević još sinoć po Ervinovom izbacivanju naterala ga je da prizna da su se dogovorili da to bude Lazar Čolić Zola. Ipak, morao je da promeni odluku.

- Gospodo draga, nadam se da vas nisam mnogo maltretirao. Hvala vam što ste bili uz mene na ovom zadatku. Znate da što se mene tiče niste trebali da se rodite i da ste greškom ovde, ali šta da radimo - rekao je Lepi Mića kao prošlonedeljni vođa.

Usledilo je pismo koje je poslao, sada već bivši ukućanin. A to pismo zapravo nije bilo Ervinovo nego je Lepi Mića podmetnuo sve i napravio opštu pometnju.

- Dragi zadrugari, vreme provedeno sa vama mi je brzo prošlo i bilo mi je baš dobro. Nadam se da se nećete ljutiti na mene, a za vođu postavljam Lepog Miću - napisao je Ervin, a pismo je pročitala Ana Korać.

Veliki šef je morao da reaguje pa je insistirao da se pročita pravo pismo.

- Dragi zadrugari, pisma koja dobijate nisu nikakva šala. Niko ne sme da menja i izmišlja njihov sadržaj. Lepi Mića je izmislio Ervinovo pismo. Insistiramo da se odmah pročita ono što je pisalo - navedeno je u pismu.

- Nisam se baš najbolje snašao, ali ovo je bilo novo iskustvo za mene. Za vođu postavljam moju zemljakinju Olju - pročitao je Mića pismo.

2024 © - Vesti online