Ponedeljak 24.12.2018.
18:00
K. Nedeljković - Vesti - Foto: Z. Marjanović

Ne znamo šta nam sutra nosi

Z. Marjanović
Tanja Radonjić sa sinom Đorđem

- Iskreno, život me je bezbroj puta iznenadio i to neprijatno. Stalno se borim, iako nikada ne znam šta će nas zadesiti. Posebno sa Đorđem. Osim što boluje od autizma, šizofrenije, psihoze, epilepsije, stomačnih tegoba, dogodilo se i to da je pri epileptičnom napadu nezgodno pao i slomio ključnu kost. Da nije bilo pomoći dobrih ljudi ne znam kako bih ga odvela u bolnicu i zbrinula. Zato hvala do neba tim divnim ljudima iz daleke Australije koji su mislili na nas. Želimo im srećne praznike i svako dobro. Svaki znak pažnje daje mi na znanje da nisam sama u nevolji, a to mnogo znači. Donosi nam sigurnost da u kritičnim situacijama nećemo pokleknuti - kaže majka Tanja kojoj je zbog bolesti krvnih sudova nogu amputirana leva noga.

Kreće se uz pomoć proteze koja joj pričinjava dosta problema. Bolest je načela i desnu nogu, a ima i sve veći problem sa vidom, pa ipak, Tanja stoički podnosi svoje zdravstvene probleme. Svaki sekund života posvetila je svom sinu Đorđu i lavovski se bori za njegovo zdravlje, jer on ne može bez pomoći.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online