Ponedeljak 24.12.2018.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: predstoji vam borba između toga da budete pokorni i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor kojim ćete dočekati sledeći vikend.
LjUBAV: pritisak od strane voljene vas dodatno udaljava od nje. Umesto da se povlačite vreme je kontranapad, iznesite svoje zahteve.
ZDRAVLjE: potreban vam je veći predah.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: u narednom periodu će vam se činiti da ne dižete glavu od posla. Osećaj da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.
LjUBAV: pojavljuje se osoba iz prošlosti prema kojoj još uvek gajite osećanja. Ne kolebajte se, loša iskustva koja pamtite ne moraju da se ponove.
ZDRAVLjE: problemi sa kičmom.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: ovih dana vas muče problemi koji, ako ih ne rešite na vreme, mogu izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za razmišljanje. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i brzo reagujte.
LjUBAV: odnos s partnerom se razvija u dobrom smeru. Provodite više vremena zajedno i obiđite neka mesta koja do sada niste bili u prilici da vidite.
ZDRAVLjE: česte glavobolje.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: nedelja protiče bez većih problema na poslu. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.
LjUBAV: postoji velika šansa da naglim postupcima upropastite novo poznanstvo i na taj način udaljite od sebe ljude koji žele da vam se približe.
ZDRAVLjE: nesanica usled preterane napetosti.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.
LjUBAV: izvesno je poznanstvo sa osobom koja će uzburkati sve u vama. U pitanju je osoba sa kojom je veza nemoguća, ali to nije razlog da se ne zaljubite.
ZDRAVLjE: više se odmarajte.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: nezadovoljni ste ali nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano obavljajte svoje radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.
LjUBAV: muči vas poslovno nezadovoljstvo pa zbog toga ne primećujete koliko se vaš partner trudi da vam pomogne. Ne preterujte, bliži se kraj njegovom strpljenju.
ZDRAVLjE: osećate se bolesno jer ste depresivni.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: kroz novi način rada učite nove veštine. Poteškoće u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka na koji ste računali.
LjUBAV: u društvu možete sresti zanimljivu osobu u kojoj prepoznajete moguću simpatiju.
ZDRAVLjE: problemi sa probavom.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: prihvatate posao za koji nemate iskustvo. Imaćete priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda zastareo i monoton. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.
LjUBAV: može vas zainteresovati osoba koja nije slobodna a koja vam daje do znanja da je raspoložena za avanturu. Ne zalećite se i razmislite da li vam se to isplati.
ZDRAVLjE: moguće su infekcije, pojačajte imunitet.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: vreme je da u posao unesete promene o kojima razmišljate. Uhvatite povoljan trenutak da to predočite šefu. Ne možete biti pasivni ako želite preokret. Preuzmite inicijativu i najavite razgovor kod odgovornog lica.
LjUBAV: dobro se osećate pa ne primećujete da verovatno dosađujete ljudima. Moguće su trzavice sa partnerom jer on ne uspeva da prati vaš tempo.
ZDRAVLjE: prekontrolišite pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: umor koji vas je sustigao onemogućava dalji rad. Svakodnevne poslove obavljate sa više truda nego inače. Zbog neispavanosti pada vam koncentracija pa ako to ne rešite, možete upasti u probleme.
LjUBAV: prepuštate partneru da dominira i to zato što se vama trenutno to jednostavno ne da. Prija vam neobavezno druženje pa ljubav gurate u drugi plan.
ZDRAVLjE: moguće su glavobolje.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: muči vas nestrpljenje. Potrebno je da se potrudite da svoj posao odgovorno obavite, jer neki poslovi zahtevaju dodatnu koncentraciju. Ako to ne savladate, trpećete negativne posledice.
LjUBAV: pokušavate da promenite način na koji provodite intimne trenutke. Budite obazrivi, neke ideje mogu biti previše radikalne.
ZDRAVLjE: prekontrolišite krvnu sliku.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: naći ćete se usred velike grupe ljudi, uključeni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se i igrajte na sigurno, jer će do realizacije svega put biti dug i neizvestan.
LjUBAV: ako je vaš odnos sa voljenom osobom zasnovan na prećutkivanju i lažima, ovaj period može biti izazovan jer će na svetlost dana izaći istina.
ZDRAVLjE: izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

2022 © - Vesti online