Ponedeljak 24.12.2018.
02:30
Super žena

Tri tipa žena koje ostaju same u životu

pixabay.com
 

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina mnogo izvesnija od bilo koje druge su one koje veruju u sudbinu do te mere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svugde vide određene znakove da je nešto rezultat "božje ruke" ili nekog sličnog uticaja, pa tako i očekuju da na isti način dođu do životnog partnera. 

Drugi tip su negativne žene i to oni ekstremi kojima je čaša uvek poluprazna i koje ne mogu da pronađu tračak svetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za životnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrisaće se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati. 

Treći i zadnji tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumereno pozitivne osobe koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svet onemogućava realno sagledavanje situacije i primećivanje stvarnih problema. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj muškarac će iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

2024 © - Vesti online