Nedelja 23.12.2018.
11:26
Vestionline

Turci u trci za Teodosićem

twitter.com/sbnation
Miloš Teodosić, u duelu sa Bogdanom Bogdanovićem

Teodosić je još ranije u sezoni najavio da će napustiti NBA i da se vraća u Evropu, a prema informacijama koje su kasnije preneli mnogo evropski mediji, Efes je veoma zainteresovan.

Klub iz Istanbula krenuo je sezonu iznad očekivanja, igraju veoma dobru košarku, a među glavnim igračima im je Vasilije Micić.

Micić je MVP Evrolige za novembar i sigurno da bi ljubitelji košarke u Srbiji voleli da vide bekovski par Micić-Teodosić.

Efesova ponuda postoji i stimulisana je time da bi se Teo rado vratio u Evropu, jer mu je prioritet da igra košarku. Međutim, ništa nije dogovoreno i nije isključeno da se još neko umeša u trku za njegov potpis, pre svega Efesov rival iz Istanbula - Fenerbahče, koji je želeo srpskog plejmejkera i dok je nosio dres CSKA.

Oba tima imaju platežnu moć, igraju na najvišem nivou evropske košarke i ostaje da se vidi da li će baš Turska biti naredna destinacija plejmejkera Klipersa. I to već ove sezone.

Nekadašnji igrač moskvoskog CSKA ne dobija mnogo prilika ove sezone kod trenera Dok Riversa u Los Anđeles Klipersima i sasvim je logično da se Miloš vrati u Evropu.

2024 © - Vesti online