Nedelja 23.12.2018.
11:02
Vestionline

Milivojević: Sada sam bio odlučan

twitter.com/premierleague
Luka Milovojević, sa navijačima Palasa

Milivojević je bio strelac u pobedi Kristal Palasa na gostovanju aktuelnom prvaku Premijer lige Mančester sitiju od 3:2.

Palas je slavio na opšte oduševljenje svojih navijača, ali i Liverpulovih, koji su se "odlepili" od Sitija na tabeli ostrvskog prvenstva.

- Ovo je veoma posebno za nas, ponosan sam što smo, posle poslednjeg meča protiv Lestera, došli i pobedili Siti. Da budem iskren, uvek razmišljate pozitivno, ali retko kad očekujete išta od ovakvih utakmica. Posle tri postignuta gola moram da kažem da smo zaslužili da pobedimo - rekao je Milivojević.

Luka je pohvalio svog saigrača Androsa Taunsenda, koji je postigao gol karijere i ove sezone Premijer lige.

- Bio je to fantastičan gol, jedan od najboljih koje sam video u svojoj karijeri!

Treći gol za Palas postigao je upravo Milivojević, koji je stavio loptu na belu tačku i matirao brazilskog čuvara mreže Edersona.

- Nisam bio nervozan, odlučio sam gde ću šutirati i mislim da je to bio jako bitan gol jer nam je ulio dodatno samopouzdanje u drugom poluvremenu. Mislim da su malo posustali posle mog gola, ali su ipak uspeli da postignu gol i pritisnu nas pri kraju. Nije bilo lako i svi smo veoma ponosni na ovu pobedu. Sledeća utakmica (protiv Kardifa) je veoma bitna za nas. Želim da se zahvalim navijačima, oni su zaslužili ovu pobedu - istakao je doskorašnji srpski reprezentativac.

Podsećamo, Milivojević je i prošle sezone bio izvođač jedanaesterca protiv "građana", ali je tada bio neprecizan. Šutirao je po sredini i golman mu je odbranio udarac, ali voga puta takve greške nije bilo.

Luka je tada propustio priliku da nanese Sitiju poraz posle 18 uzastopnih pobeda u PL, ali je ipak bio tragičar. Ipak, reklo bi se da se sada iskupio.

2024 © - Vesti online