Subota 22.12.2018.
13:41
Vestionline

Sergej dao gol posle tri meseca, krenula i suza, Lacio najzad pobedio (VIDEO)

Tanjug/AP
Milinković Savić postiže gol na meču s Kaljarijem

Igrao se 12. minut kada je po desnoj strani poput brzog voza protutnjao Hoakin Korea i šutirao na gol rivala, a tu loptu je za kratko skrenuo golman Alesio Kranjo. Ona se odbila do Milinkovića-Savića koji ju je sa desetak metara poslao uz samu stativu, a onda i izuzetno emotivno reagovao.

Ovo mu je bio prvi pogodak nakon tri meseca (poslednji put bio strelac protiv Đenove 23. septembra u pobedi od 4:1) i kao da je odahnuo kada je video loptu u mreži rivala. Ofanzivni vezista bio je na ivici suza, a verovatno će nakon susreta objasniti šta mu je sve prolazilo kroz glavu u tim trenucima.

Pominje se da bi od sledeće godine mogao da obuče dres Milana, ali ostaje da se vidi epilog cele priče.

Prednost je protiv Kaljarija udvostručio half Frančesko Ačerbi u 23. minutu, a treći gol dao je Bosanac Senad Lulić u 67. Utešni pogodak za goste pao je s bele tačke u poslednjem minutu, a siguran je bio Portugalac Žoao Pedro.

Lacio je poslednji put pobedio u prvenstvu 4. novembra, kada je, takođe u Rimu, savladan Spal (2:1). U sledećih pet kola - četiri uzastopna remija i poraz prošli put protiv Atalante u Bergamu. U toj lošoj seriji bila su i dva poraza u Ligi Evrope.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ا3/0 #lazioCagliari #lazio #lulic #

A post shared by Arabs Calcio (arabscalcio) on Dec 22, 2018 at 5:02am PST

2024 © - Vesti online