Subota 22.12.2018.
14:00
E. V.

Ivan Ivanović u kampu "Deki 5": Ako zatreba, biću i golman!

Promo
Prijatelji: Dejan Stanković je bio gost emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem"

Potraga je završena, zna se novajlija u Dekijevom taboru, ekskluziva prve vrste - Ivan Ivanović. Poznati voditelj protekle decenije u Srbiji uživa u popularnosti s obzirom da je zaštitno lice jedne od najgledanijih televizijskih emisija.

Predugačka je lista svetskih TV faca poput Monike Belući, Stinga, Emira Kusturice i mnogih drugih koji su bile u gostima kod Ivanovića. O domaćim VIP-osobama da ne govorimo. Nema face koja nije bila u studiju Prve srpske televizije i na oduševljenje milionskog auditorijuma ćaskala sa rođenim Beograđaninom. 

I, posle svega toga - novo iskustvo. Sada je Ivan u ulozi gosta kod svetski poznatog i priznatog sportiste - Dejana Stankovića. 

- Neke fudbalske lekcije sam propustio u detinjstvu, pa je to bio glavni razlog što sam prihvatio poziv i Dekijev predlog da mu se pridružim u timu koji putuje u Australiju - u svom stilu najavio je Ivanović.

- I, da budem iskren, nisam veliki optimist da od mene može da se napravi fudbaler, kakav-takav. Ali, ako to neko može da uradi, onda je to Deki i njegov trenerski tim. 

Ivanović je proteklog leta pomno pratio šta je sve Fudbalski kamp „Deki 5" ponudio deci na Zlatiboru tokom tri nedelja trajanja Kampa. 

- Impresivno! To je moj najkraći i jedini opravdani komentar na slike i snimke koje su preplavile medije i društvene mreže sa Dekijevog kampa - podvukao je Ivanović. 

Promo
Prvi put u Australji: Ivan Ivanović

Poznanstvo i kontakt sa Dekijem traju već godinama. 
- Zvučaće možda malo izlizano, ovog puta ipak neću mariti za „umetnički dojam" pa ću zaista iskreno da konstatujem - privilegija je poznavati Dekija. Jedna strana medalje je njegova sportska karijera. A tu je Deki, bar tako kažu činjenice - najtrofejniji srpski fudbaler. Osvojio je sve na terenu, a ume da osvaja i van njega. Stil sa kojim je nosio I nosi svoju popularnost zaslužuje divljenje. U društu, a često sam imao priliku da bude blizu njega, slava ostaje negde izvan mesta gde se nalazimo. I Deki postaje jedan od nas, kao da sam rastao i odrastao sa njim. Da ne preteram, a mogao bih, zaključiću konstatacijom da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv da budem deo njegovog tima koji će da putuje u Australiju. 

Uloga u timu, otkriva Ivan, još nije precizirana. 
- Znate ono kad fudbaleri kažu „ako treba, biću i golman, samo da pobedimo". E sad, neće biti dobro da ja budem „čuvar bilo koje mreže", ali šalu na stranu, hoću da sve svoje sposobnosti stavim Dekiju na raspolaganje. I neka on odluči gde sam mu najpotrebniji. 
Kad je razgovor sa voditeljem emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem" konačn, uz dosta muke uveden u ozbiljne tokove, došlo se do suštinskog značaja projekta u koji je zakoračio dugogodišnji kapiten „orlova" i as Zvezde, Lacija i Intera. 

- Mogu samo da pretpostavim šta za naše ljude u Australiji znači gostovanje takve ličnosti I sportste tog renomea. Verujem da će im 2019. godina već u januaru biti ulepšana. Jer, ako je njihova deca, učesnici kampa budu zadovoljni, onda je i njima srce puno. A znajući Dekija i posvećenost njegovog tima, deca u Australiji treba dobro da se pripreme za ozbiljan rad. Čuo sam sa više strana u Srbiji da su deca letos uživala u vrhunskom treningu i još boljoj zabavi. Znao sam od prvog dana da će tako biti, jer Deki drugačije ne želi i ne ume da radi - samo maksimalan kvalitet - uveren je poznati beogradski TV voditelj.

Doneću delić Srbije

Šta da Srbi u Australiji očekuju od dolaska Ivana Ivanovića?
- To je pitanje za „selektora" Stankovića - opet prepoznatljiv Ivanov osmeh. - Pokušaću da ponesem delić Beograda, Srbije, nešto što ljudima u Australiji najviše treba. Potrudiću se i, nadam se da to umem, da ih malo razveselim, razonodim, nasmejem. Naravno, sve u dogovoru sa „selektorom Stankovićem" - i za kraj je morao da sevne „Ivanovićev" ritern. 

Mi kod Novaka, on kod nas...

Mnogo je motiva zbog kojih se poznati voditelj raduje putu u daleku zemlju, što će biti njegov prvi korak na Petom kontinentu.
- Nikada nisam bio u Australiji i radujem se putu i iz tog razloga. Lepo je videti nove predele, upoznati nove ljude a čuo sam da je Australija prelepa. Deki mi kaže da će i Novak u to vreme biti na Australijen openu i da ćemo moći da razmenimo posete. Mi kod njega na tenis a on kod nas na fudbalski kamp. To će biti dobra prilika da deca upoznaju šampiona a i mi malo stariji da gledamo našeg prijatelja i šampiona kako, zdravlje Bože, osvaja još jedan veliki trofej.

2024 © - Vesti online