Subota 22.12.2018.
02:30
b92.net, Vestionline

Ovo su najgore osobine modernih muškaraca

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Novo vreme donelo je, pored drugačijeg razmišljanja, načina odevanja, celokupnog života i nove modele ponašanja. 

Te promene naročito se vide na jačem polu, a neke od njih dame ne mogu da podnesu. 

Nedoslednost 

U svemu. Obećanjima, komunikaciji, razmišljanju, postupcima... 

Retka komunikacija 

Ova tačka se odnosi na sve muškarce, koji ne nestaju u potpunosti, ali ih ni nema uvek. Sa njim se događa sledeći scenario - Tu i tamo se vidite i tada je sve super, između vas postoji hemija, smejete se i razgovarate o svemu i svačemu, a onda se danima ne čujete. Odjednom vam stiže njegova poruka: Pa gde si ti, lepotice? 

Škrtost 

Ako žena ne želi da plati ništa na prva dva sastanka, to ne znači da traži sponzora, već je to neko nepisano pravilo, koje bi svi džentlmeni i oni koji se tako osećaju, trebalo da slede ako žele da se pokažu kao fini momci. Prema tome, svako plaća svoj deo ili deljenje računa nije opcija na samom početku.

Ako već nemate mnogo novca, onda je sastanak mogao da bude odlazak na kafu ili u šetnju, gde nećete morati da tražite da i žena nešto plati. 

Izgovor "Nisam spreman za vezu" 

Nema apsolutno nikakvih problema ako to izgovorite, ali samo na početku, pa da odmah znamo na čemu smo. Kada se mesec dana redovno viđate sa ženom, čujete i ponašate kao da ste u vezi, a zatim se "setite" da kažete ovako nešto, to je sebično i jadno od vas i to neće trpeti nijedna žena koja zna šta želi i koliko vredi.

Bolje odmah iskreno recite ili objasnite nakon tih mesec dana da ne mislite da je vaša veza ono pravo.

2024 © - Vesti online