Četvrtak 20.12.2018.
12:02
Vestionline

Gaćinović produžio ugovor s Ajntrahtom za godinu, do juna 2022.

eintracht.de
Gaćinović s dresom kojim ukazuje dokle ostaje u Ajntrahtu

Ako Mijat Gaćinović (23) ostane do kraja ugovora, značiće to da je u Ajntrahtu proveo sedam sezona. U tim iz Frankfurta stigeo je u leto 2015. iz Vojvodine za nešto više od milion evra.

- Veoma sam srećan što sam imao uspeha do sada u Frankfurtu. Nikada neću zaboraviti gol u meču za opstanak protiv Nirnberga, kao ni onaj u finalu Kupa sa Bajernom prošle sezone. Želja mi je da bude još mnogo takvih trenutaka u godinama koje su pred nama - poručio je Gaćinović.

Zadovoljni su i u klubu, u kojem su i Filip Kostić i Luka Jović.

- Mijat Gaćinović se odlično razvija kao igrač, redovno pokazuje svoj enormni potencijal. Njegov gol protiv Bajerna u finalu Kupa, kao i onaj prošlonedeljni protiv Lacija u Rimu u Ligi Evrope nešto su posebno. Igrač je koji pravi rauzliku. Ubeđeni smo da će još da napreduje i da će da ostavi još dublji trag u Ajntrahtu - izjavio je sportski direktor Fredi Bobić. 

Naš igrač je za tri i po sezone u Ajntrahtu dao devet golova u 99 utakmica. U ovoj sezoni dva puta se upisao u strelce, oba puta u Ligi Evrope na mečevima u gostima (Apolon, Lacio).

eintracht.de
Gaćinović potpisuje novi ugovor u Bobićevom prisustvu
2024 © - Vesti online