Sreda 19.12.2018.
18:59
Vestionline

Real u finalu, het-trik Bejla (VIDEO)

EPA/Mahmoud Khaled
Junak utakmice Bejl u duelu s igračem japanskog tima

"Kraljevski klub" je opravdao ulogu potpunog favorita na stadionu u Abu Dabiju. Velški as Geret Bejl je bio strelac u 44, 53. i 55. minutu. Utešni gol dao je Šoma Doi u 78. minutu. Iskorišćen je VAR da bi se proverilo je li igrač koji mu je dodao loptu glavom bio u ofsajdu. Ispostavilo se da nije.

Protivnik evropskog prvaka u finalu u subotu (17.30 časova po našem) biće domaćin turnira Al Ain, koji je senzacionalno u polufinalu preprečio put svežem južnoameričkom šampionu River Plati - 2:2, penalima 5:4. U 14.30 č je meč za treće mesto. Takođe se igra u Abu Dabiju.

Bejl je treći autor het-trika na Svetskom klupskom prvenstvu koje je pokrenuto 2000. Pre dve godine to je učinio njegov nekadašnji saigrač u Realu Portugalac Kristijano Ronaldo kada se madridski velikan s Kašimom sastao u odlučujućem meču - 4:2. Godinu ranije trofej je prigrabila Barselona, a kada je u polufinalu pobedila kineski Gvangdžou Evergrande, Urugvajac Luis Suarez je dao sva tri gola (3:0), jedan i iz penala, kao i Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Rma #realmadrid #garethbale #hattrick #abudhabi #football #clubfootball

A post shared by Ram Kumar K (ramkumarpgk) on Dec 19, 2018 at 10:11am PST

2024 © - Vesti online