Četvrtak 20.12.2018.
06:00
B. Miličić

Veče poklona i dobrog raspoloženja

B. M.
Druženje članova i sponzora

Pozdravio ih je Deda Mraz u čijoj ulozi se dobro snašao Nikola Kuzmanović i igračima uručio poklon-bon za kupovinu nečeg što je od sportske opreme najpotrebnije igračima. Najvredniji poklon igračima darivao je Zlatko - Zlaja Maksimović, koji je kao sponzor kluba za 87 fudbalera obezbedio kompletnu sportsku opremu.

Njemu i ostalim sponzorima kluba, među kojima su Milenko Kudra, Veselko Jakovljević, dr Mane Čudić, Siniša Brkić, Aleksandar Simić i Dragan Kovačević, zahvalili su predsednik Cvijetin Božić i potpredsednik Živorad Belušević, koji su zajedno sa blagajnikom Vladimirom Čudićem u najužem rukovodstvu ovog našeg sportskog kluba iz Minhena.

Za dobro raspoloženje na prednovogodišnjem okupljanju pobrinuli su se pesmom Mišo Banjac uz muzičku pratnju Gorana Simić. S obzirom na to da je ovo okupljanje organizovano uoči novogodišnjih i božićnih praznika, iz Uprave SK Srbija RS poželeli su srećan put i radosne dolazeće praznike svima koji putuju u zavičaj.

Igrači D i E ekipe juniora sa trenerima

LANDESLIGA 06
TV Frojdenberg - SKC "Nikola Tesla" Hagen 58:60
FROJDENBERG
Dvorana: SH Šulcentrum Busegrund
Gledalaca: 20.
SKC "NIKOLA TESLA": Borislav Trzin, A. Trzin 2, Dragaš 2, Franko 11, Hendrih 17, Boris Trzin 24, Muser 4. Trener: Darko Ilić.
Pozicija na tabeli:
3. SKC "Nikola Tesla" 8 6 2 492:450 12
Pobeda našeg tima u derbi susretu koja im je donela treće mesto na tabeli pre odlaska na zimsku pauzu. Interesantno je da niko nije očekivao da će se "naučnici" boriti za sam vrh tabele s obzirom na to što su u prošloj sezoni jedva izborili opstanak.

 
2024 © - Vesti online