Sreda 19.12.2018.
18:00 >> 10:33h
E. V. - Foto: novakdjokovicfoundation.org

Moć i obaveza za bolje sutra

novakdjokovicfoundation.org
Novak sa mališanima

Za nešto više od nedelju dana od početka kampanje prikupljeno je oko 47.650 evra i akcija će trajati sve do 8. januara, (drugog dana pravoslavnog Božića). A na prikupljeni iznos za odabrane projekte Novak će uzvratiti sa isto toliko novca, duplirajući na taj način ukupnu sumu.

- Prema trenutnom stanju u Srbiji svako drugo dete nema mogućnost pohađanja predškolskog programa. Mi odrasli smo ti koji menjaju živote mališana i imamo moć da im obezbedimo i pružimo bolje sutra i bolje uslove za budućnost. Posebno je u sezoni praznika i proslava koja je pred nama važno da se setimo onih kojima je potrebna podrška i baš zato želimo da napravimo promenu, da im omogućimo da sanjaju velike stvari, menjaju svet oko sebe i postanu šampioni života - rekao je Novak Đoković u pozivu svima koji su u mogućnosti da se pridruže dobrotvornoj kampanji, dodavši:

- Hvala svima koji su se priključili i donirali novac za programe ranog razvoja koje sprovodimo u Srbiji. Podrška je ono što je na ovom putu svima nama najvažnije i što nas je više to ćemo lakše da pomognemo našoj deci da imaju bolje uslove za razvoj i ostvarenje svojih potencijala i talenata.

Ukoliko želite da se i vi priključite i potpomognete Novakove napore da deci omogući kvalitetno predškolsko obrazovanje, za više informacija o donacijama, posetite sajt: novakdjokovicfoundation.org

 

2024 © - Vesti online